FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1

Laude după prima victorie din noul sezon: "O echipă construită pe stilul lui Florin Bratu. Dinamo poate face o figură frumoasă în acest sezon"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 17:41

Fostul dinamovist Cosmin Moți (33 de ani), în prezent la Ludogoreț, a analizat prestația lui Dinamo din victoria cu 2-1 cu FC Voluntari din prima etapă.

"Am văzut meciul lui Dinamo după minutul 30. Cred că cei de acolo pot face o figură frumoasă în acest sezon. Mi-a plăcut de ei după ce au primit gol, mi-a  plăcut agresivitatea lor, e o echipă construită pe stilul lui Florin Bratu.

N-au renunțat niciun moment la ideea că pot obține victoria, am observat că jucătorii au fost foarte ambițioși", a declarat Cosmin Moți, la TV Telekom Sport.

Nu toată lumea a fost însă impresionată de evoluția dinamoviștilor din meciul inaugural al noului sezon. Dorinel Munteanu, fost jucător și antrenor la Dinamo, e sceptic în ceea ce privește șansele dinamoviștilor de a prinde play-off-ul (detalii, aici). 

Cosmin Moți a evoluat pentru Dinamo între 2005 și 2012, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă și o Supercupă, evoluând în 2009 alături de "câini" în grupele Europa League.

Citește și: 4 dinamoviști s-au făcut de râs cu FC Voluntari » Cine au fost jucătorii care au impresionat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Iulie 2018, 08:43
Postat de leonv pe 23 Iulie 2018, 20:35

Eu ca dinamovist il contrazic ,apararea este extrem de slaba ,nesigura ,doar cu noroc am castigat !

Așa este,linia de fund e varză,mai trebuie măcar un vârf,dar cu neghiniță padron,nu putem să avem mai mult de atât,doar supraviețuim în liga1

leonv
leonv  •  23 Iulie 2018, 20:35

Eu ca dinamovist il contrazic ,apararea este extrem de slaba ,nesigura ,doar cu noroc am castigat !

rocky2
rocky2  •  23 Iulie 2018, 19:40

Daca mai aduc vreo trei fundasi, doi mijlocasi si un atacant, poate ar conta sezonul asta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează