FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI DE LA NEGOCIERI

EXCLUSIV Scandal la palat: Gigi Becali s-a enervat și a rupt contractul unui fotbalist! + Mesaj categoric anti-FCSB

Olaru (stânga) în duel cu dinamovistul Popovici
Olaru (stânga) în duel cu dinamovistul Popovici

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 09:00

Oficialii medieșeni le taie elanul steliștilor, care vor să pună mâna pe Darius Olaru (20 de ani) și Carlos Fortes (23), și le transmit un mesaj categoric înaintea meciului direct de duminică. 

Steliștii au fost la un pas în urmă cu șase luni să obțină semnătura lui Olaru, dar Gigi Becali s-a enervat și-a rupt contractul pe care era gata să-l trimită jucătorului.

"La palat a fost domnul Ioan Mărginean de la Gaz Metan și au vorbit mai bine de o oră despre transfer. Becali dădea 500.000 de euro, medieșenii voiau cu 100.000 mai mult și 20 la sută procente dintr-un eventual transfer. Mai mult, au solicitat ca jucătorul să plece de la Mediaș abia în vară, pentru a ajuta echipa să rămână în prima ligă. Dacă la ultimul aspect cele două părți au fost de acord, la capitolul procente Becali a făcut o criză de nervi și n-au ajuns la înțelegere! Atunci Mărginean a zis că el nu cedează niciun euro și că transferul pică. Patronul FCSB-ului s-a enervat și le-a rupt contractul în față", dezvăluie unul dintre oamenii din conducerea medieșenilor pentru Gazetă. 

"NICIODATĂ LA Steaua!"

Ioan Mărginean a recunoscut evenimentele care au avut loc la palat, că negocierile au picat din cauza clauzelor și procentelor, dar acum are un mesaj clar pentru cei de la București.

"În ultimele zile s-a pus o presiune inutilă pe jucătorii de la Mediaș și am fost atacați de unii de pe la FCSB. Lasăți-ne că noi suntem prea mici, ce aveți cu noi, de ce ne atacați? Avem un laborator micuț și vrem să ne facem treaba, dar să ne lase în pace! Suntem săraci, am adunat jucători de pe unde am putut, nu ne mai faceți rău! Niciodată în viața asta vreun jucător de la Mediaș nu o să ajungă la Steaua! Niciodată! Luați-vă gândul de la Olaru, plecă direct în străinătate! Fortes la fel... Nu mai sperați degeaba! Lăsați-ne în pace! De ce puneți presiune pe jucători înaintea meciului direct?", a comentat ieri, pentru Gazetă, președintele Mărginean.

"Eu cred că Fortes ar trebui să mai rămână la Gaz Metan până în iarnă, să dea goluri, să își facă treaba foarte bine, după care poate să plece pe bani mai mulți"
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

"Nu știu dacă i-am impresionat pe cei de la FCSB. Orice jucător îşi doreşte să ajungă acolo! Sper, vreau, normal, să ajung acolo. Trebuie să muncesc şi să demonstrez că pot trece la nivelul următor"
Darius Olaru, mijlocaș Gaz Metan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
martinpen
martinpen  •  12 August 2018, 09:24
Postat de banet66 pe 11 August 2018, 18:17

Asta pentru ca nu puteti face distinctia dintre proprietar si proprietate...STEAUA este numai una (echipa=propritatea) care acum are un alt proprietar (***, ca nici eu nu-l suport). Proprietarii vin si pleaca...ECHIPA ramane aceasi!

Ok. Te intreb: inaintea lui Gigi cine era proprietar?

rocky2
rocky2  •  11 August 2018, 23:17
Postat de Vali Vijelie pe 11 August 2018, 16:50

Are dreptate , ajunge la FCSB = Steaua București .

Voi gigistii sunteti prosti dar hotarati!

banet66
banet66  •  11 August 2018, 18:17

Asta pentru ca nu puteti face distinctia dintre proprietar si proprietate...STEAUA este numai una (echipa=propritatea) care acum are un alt proprietar (***, ca nici eu nu-l suport). Proprietarii vin si pleaca...ECHIPA ramane aceasi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează