FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a despărțit de un jucător » Un alt fotbalist a făcut memoriu

Vlad Petruț în tricoul lui FCSB
Vlad Petruț în tricoul lui FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 11:27

Consiliul Național pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a decis să admită memoriul făcut de unul dintre jucătorii de la FCSB.

E vorba despre Vlad Petruț, 21 de ani, care a prins peste 50 de meciuri în Liga a 3-a pentru formația secundă a ”roș-albaștrilor”. Fundașul evoluează în acest moment pentru Progresul Spartac, în cel de-al treilea eșalon.

"VLAD PETRUŢ VS. FC FCSB – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părţilor, începând cu data de 08.08.2018. Irevocabilă"
Decizia CNSL

În plus, FCSB mai are probleme și cu Rareș Enceanu, 24 de ani, care a depus memoriu și așteaptă o decizie din partea CNSL, care va veni pe 16 august. Mijlocașul a ajuns la Rapid în această vară, în Liga a 3-a, după 14 meciuri jucate pentru FCSB în Liga 1.

Citește și: EXCLUSIV Scandal la palat: Gigi Becali s-a enervat și a rupt contractul unui fotbalist! + Mesaj categoric anti-FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close