FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anghel Iordănescu laudă un club din Liga 1: "Jucătorii vor trece la echipe de top"

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 11:43

Anghel Iordănescu s-a aflat printre spectatorii partidei de eşalon secund dintre CS Baloteşti şi Petrolul, 0-3, desfăşurată la Chiajna. "Generalul" a urmărit disputa alături de şefii ploieştenilor și a apreciat, la final, ca justă victoria galben- albaştrilor.

"Tradiţia şi numele Petrolului impun promovarea acestei echipe în primul eşalon. Mai au însă nevoie de jucători pentru acest demers", a apreciat, la final, Anghel Iordănescu.

Legat de situaţia din Liga 1, fostul antrenor a apreciat prestaţiile de până acum ale liderului Gaz Metan Mediaş: "Am văzut o echipă cu un joc plăcut ochiului. Au 2-3 jucători valoroşi pe care îi vom vedea, cred, în curând, la formaţiile importante din România".

Citește și: Cele 4 mari secrete ale liderului » Un fost campion cu Bayern i-a transformat pe fotbaliștii lui Gaz Metan: "Nu e bun, e fantastic!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close