INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - LEIPZIG, JOI, 19:30, GSP.RO

U CRAIOVA - LEIPZIG // Oltenii vor revanșa: "Credem într-un meci mare! Nu a fost întâmplător că am înscris în ultimul minut"

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 12:30

La doi ani de la revenirea în cupele europene, Craiova a dat peste adevărați coloși ai Europei. Anul trecut au fost italienii de la AC Milan, acum nemții de la Leipzig. Chiar dacă au pierdut cu 3-1 și n-au mișcat în fața "taurilor", oltenii speră la un miracol în returul de săptămâna viitoare.

În ciuda unei prestații slabe în Germania și a eșecului, 1-3, oltenii nu și-au luat adio de la calificarea în play-off-ul Europa League. Fundașul Ivan Martic e încrezător înainte partidei de joi seară.

" Leipzig este o echipă foarte bună, cu niște atacanți incredibili. Știam că o să ne fie foarte greu, dar cu acest gol pe care l-am marcat pe final cred că avem o șansă de a face un rezultat bun pe teren propriu. Noi suntem o echipă mică, dar sunt mândru de toată lumea, pentru că am dat totul.

Și acasă vom face la fel și vom vedea ce vom putea obține. Poate fi un miracol și credem în miracole! Chiar dacă Leipzig este o echipă foarte puternică, a jucat semifinale de Europa League, eu cred într-un meci mare", spune Martici.

"cred că se poate!"

La rândul său, portarul Mirko Pigliacelli știe că suporterii olteni pot face diferența la retur: "Avem nevoie de ei la Craiova, au văzut că am dat totul pe teren să facem o partidă bună. Am jucat cu o echipă foarte puternică, împotriva unor jucători de mare, mare valoare. Sunt mulțumit de mine și de colegii mei pentru că n-am renunțat la luptă și-am reușit să și marcăm pe final.

Sperăm într-un miracol, pentru că avem un grup bun și cred că se poate! În fotbal nimic nu e scris dinainte. Au fost meciuri care s-au întors de la 0-4, asta trebuie să facem noi acum! Nu știu care sunt șansele, dar noi vom intra pe teren, cu stadionul plin, și vom lupta non-stop! Trebuie să rămânem în Europa League, vom face tot ce depinde de noi".

"Avem cei mai frumoși fani din România și sunt sigur că pe «Oblemenco» va fi un infern! A fost o mare bucurie că au venit peste 300 de fani alături de noi în Germania. La Craiova o să fie foarte greu pentru nemți cu un astfel de public în spate! Hai să le arătăm că se poate!"
Ivan Martic, fundaș U Craiova

"Chiar dacă am pierdut, e foarte important că am reușit să marcăm un gol. Nu am avut emoții, dar au fost momente în care am fost năuciți, pentru că ne-au dominat și mingea a stat numai la ei. Acum jucăm acasă, ținem capul sus și ne păstrăm speranțele pentru o calificare istorică"
Alexandru Cicâldău, mijlocaș U Craiova

"Șansele noastre nu sunt cele mai bune în acest moment. Pe de altă parte, în astfel de partide este mai bine să pierzi cu 1-3 decât cu 0-2. Pentru a întoarce rezultatul trebuie să facem o partidă perfectă. Cred în soartă şi poate nu a fost întâmplător că am înscris acel gol în ultimul minut"
Devis Mangia, antrenor U Craiova

  • Returul dintre U Craiova și Leipzig se va juca joi, 16 august, de la ora 19:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Citește și: EXCLUSIV U Craiova plănuiește un transfer spectaculos: un fost jucător de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
835260323234578
Biziche Marin  •  13 August 2018, 01:22

U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (Clubul Sportiv U Craiova SA) nu are nimic în comun cu Universitatea Craiova

835260323234578
Biziche Marin  •  13 August 2018, 01:18

U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (CS U Craiova) este o echipa neputincioasă incapabilă să întoarcă rezultatul de la Leipzig jocul acestei Clone depinde in mare măsură de prestația lui Alex Mitrită

835260323234578
Biziche Marin  •  13 August 2018, 01:16

U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (CS U Craiova) este o echipa neputincioasă incapabilă să întoarcă rezultatul de la Leipzig jocul acestei Clone depinde in mare măsură de prestația lui Alex Nutrită

Vezi toate comentariile (10)
Comentează