INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Zenga e liber de contract și gata să se întoarcă la echipa sa de suflet: "Mereu aștept să fiu chemat!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 13:48

Walter Zenga (58 de ani) e liber de contract după despărțirea de Crotone și spune că așteaptă noi oferte. Recunoaște însă că nu o va putea refuza vreodată pe Inter Milano.

"Fiecare îşi alege propria stradă, eu am ales-o pe cea de antrenor şi doar acest lucru mă interesează în clipa de faţă. Este adevărat că odată cu trecerea anilor, simţi nevoia, din ce în ce mai mare, să te întorci acasă.

Mereu aştept să fiu chemat la Inter Milano. Acum sunt pregătit să mă implic într-un nou proiect. Cred că merit această şansă, mai ales după ceea ce am reuşit să fac în sezonul trecut la Crotone", a declarat Walter Zenga pentru RMC Sport Network.

"Nici să ies în oraş să beau o cafea cu Meme nu pot"

Antrenorul italian spune că ține legătura cu cei de la FCSB, însă nu se poate întâlni cu aceștia pentru a nu exista speculații: "Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă. Din punctul meu de vedere, m-aş fi dus la FCSB să mă uit la nişte antrenamente, sau la Dinamo, unde e Bratu, la Opriţa, persoane pe care le cunosc bine.

Dar ştiu bine că, dacă mişc un deget, toată presa începe «s-a dus acolo pentru că Dică va fi dat afară, pentru că asta...». Nici să ies în oraş să beau o cafea cu Meme nu pot, pentru că nu vreau ca nimeni să zică aşa. Vorbim de persoane pe care le cunosc foarte bine. Dică a fost fotbalistul meu, ştie bine meseria de antrenor. Poţi să fii dat afară într-o zi sau poţi să ai o grămadă de zile, asta nu e problemă".

Walter Zenga a fost sub contract cu Inter nu mai puțin de 16 ani, între 1978 și 1994, dar în această perioadă a fost împrumutat de trei ori: la Salernitana ('78-'79), Savona ('79-'80) și S.S. Sambenedettese Calcio ('80-'82).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează