FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Toni Conceicao, vehement înainte de meciul cu Voluntari: "Eu decid echipa, eu decid tot ce ține de vestiar, nu se amestecă absolut nimeni în treaba mea!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 14:18

CFR Cluj, campioana României, va juca duminică, de la ora 18:00, contra celor de la FC Voluntari. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV. Ajuns într-un vestiar cu personalitate și caractere diferite, antrenorul Toni Conceicao a ținut să clarifice suspiciunile legate de cine face echipa în Gruia.

Antonio Conceicao s-a întors pentru a treia oară la Cluj, deși știa că nu va nimeri într-o atmosferă prea bună. În ciuda victoriile ce au început să apară, s-au înmulțit vocile care susțin că jucătorii experimentați din lot ar decide primul "11", însă informațiile de culise au fost dezmințite vehement de antrenorul portughez în vârstă de 56 de ani.

"Sincer, nici nu voiam să comentez astfel de aberații. Totuși, hai să vorbim și despre asta... Eu sunt de mulți ani în această lume a fotbalului și știu cum se întâmplă lucrurile. Vă asigur că nimic nu o să strice drumul nostru și nimic nu ne va destabiliza vestiarul! Să știți că cei care lucrează cu mine îmi cunosc personalitatea, iar competența mea cred că îmi permite să iau decizii singur, fără să îmi spună ce să fac un jucător sau altul. Eu decid echipa, eu decid tot ce ține de vestiar, nu se amestecă absolut nimeni în treaba mea! E adevărat că am fotbaliști cu experiență, însă vă garantez că au fost acuzați nedrept", a spus Conceicao.

Camora, criză de nervi

La revenirea din Armenia, după 2-0 cu Alașkert, și Mario Camora s-a enervat teribil atunci când a fost întrebat dacă Hoban și Deac demit antrenori, cu referire la scandalul din urmă cu două săptămâni, când Edward Iordănescu a fost dat afară de la CFR.

"Credeți că sunt prost? Că nu știu de unde a venit sau ce? Nu sunt prost! Eu am făcut echipa lui Edi? Hai să fim serioși, că nu sunt prost! Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta, că îmi vine să râd. Acum toți sunt șmecheri! Toți sunt în spate șmecheri, în față, puțini! Din spatele laptopului și eu pot să fac ce vreau", a comentat enigmatic Camora. 

"Am obținut un rezultat bun cu Alașkert, dar trebuie să ne păstrăm concentrarea și pentru retur"
Antonio Conceicao, antrenor CFR

"Venim la Voluntari cu un singur gând, să câștigăm. O să trimit pe teren tot ce am mai bun în acest moment, obiectivul nostru principal e câștigarea campionatului"
Antonio Conceicao, antrenor CFR

Vezi și: Fiul lui Ionel Ganea a semnat cu CFR: "E transfer definitiv"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  12 August 2018, 00:17

Avea si el o scuza si tocmai s-a descalificat de tot :)) De Camora ce pot sa zic, normal ca s-a enervat cand a fost intrebat daca Deac si Hoban demit antrenori la Cluj, ca doar defapt Culio si cu el o fac, el s-a simtit chiar jignit de intrebare.

minell73
minell73  •  11 August 2018, 17:17

Conceicao face echipa. Doar la popesti leordeni face altul echipa. :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează