FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC FARUL

Oficial » Farul Constanța, echipa lui Marica, a fost primită în Liga a 4-a!

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 15:44

După ce a achiziționat în urmă cu o lună și jumătate palmaresul și numele fostei FC Farul, Ciprian Marica și-a făcut și echipă.

Aflat în conflict deschis cu clubul suporterilor, SSC Farul, fostul internațional a decis să porneasca un alt proiect. Astfel, noua echipă va evolua în Liga a IV-a, sub denumirea AS CS Farul Constanța, pe locul eliberat de Unirea Topraisar printr-un act de cesiune.

Cererea de înscriere în liga a patra a fost aprobată în ședința de astăzi a Asociației Județene de Fotbal Constanța. Numele echipei s-ar putea schimba în FC Farul în iarnă, după ce se vor rezolva problemele birocratice.

Citește și:  EXCLUSIV Ciprian Marica despre situația explozivă de la SSC Farul: ”S-a terminat cu șantajul din partea suporterilor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
767108030098905
Alberto Albertina  •  12 August 2018, 07:14

Și uite așa avem 3 denumiri de Farul. CS Farul, SSC Farul, FC Farul. Dar la Steaua nu a fost legal. Doua Craiova doua Timișoara doua Petrolul doua Dinamo.

pain89
pain89  •  12 August 2018, 03:11

Marica a luat faru sa se foloseasca de el cativa ani cat face experienta sa candideze la frf. a si zis ca foloseste farul 4-5 ani dupa care o cedeaza primariei fara pretentii deci e clar ca si-a facut in program "salvatorul" unei echipe de traditie probabil asta credea ca face cand a luat farul in CV LA candidatura

mariantudor15
mariantudor15  •  12 August 2018, 00:07
Postat de randomm pe 11 August 2018, 20:20

clona este echipa din liga a 2-a. farul adevarat este cel detinut de marica,el a cumparat palmaresul.

Pai sa vina CIprian Marica si sa arate ce palmaresc a cumparat.. intre ce ani ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează