SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA WTA MONTREAL/ SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala WTA Montreal // Stephens e categorică înainte de meciul cu Simona Halep: "Mă duelez cu jucătoarea de pe locul 1 în lume și nu se presupune că voi câștiga! Voi da totul pe teren"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 09:39

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, joacă azi în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens, 25 de ani, locul 3 WTA.

  • Meciul SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS începe la ora 20:30 și este în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT și video pe GSP.RO.

După victoria cu Elina Svitolina, 6-3, 6-3, din semifinale, Sloane a vorbit despre meciul cu Simona Halep, cele două reeditând finala Roland Garros 2018.

"Tocmai ce am jucat cu ea în finala Roland Garros și ambele am făcut un meci bun. Am jucat foarte bine timp de un set și jumătate. Sper ca acum să joc foarte bine timp de două seturi. Voi încerca să evoluez cât de bine pot. E clar că am un joc bun, dar și ea joacă un tenis de calitate. Este incredibil să fiu într-o nouă finală. Este a treia pentru mine în acest an și sunt foarte încântată. Am lucrat mult ca să ajung aici. Voi fi foarte competitivă în finală și voi da totul. Vom vedea ce va fi.

Am jucat foarte constant și asta e foarte bine. Am întâlnit adversare puternice. Sunt mulțumită de performanțele mele. În finală voi evolua cât de bine pot. Mă duelez cu jucătoarea de pe locul 1 în lume și nu se presupune că voi câștiga. Voi ieși pe teren și voi da tot ce am mai bun", a declarat Sloane Stephens pentru site-ul WTA.

6
victorii are Simona Halep cu Sloane Stephens. Americanca s-a impus de 2 ori

Dacă se va impune, Sloane va deveni prima jucătoare din SUA care va câștiga la Rogers Cup după Serena Williams, care a câștigat în 2013. 

Pe hard, Simona și Sloane au 5 meciuri directe, jucătoarea noastră câștigându-le pe ultimele 3, fără set pierdut: Cincinnati 2017 (6-2, 6-1), Washington 2017 (7-6, 6-0) și Miami 2015 (6-1, 7-5).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
merace
merace  •  12 August 2018, 20:02

Ambele au avut un parcurs bun la Montreal si par in mare forma, asa ca ma astept la o finala viu disputata, si cu siguranta o sa castige cea mai buna, dar cine va fi castigatoarea, vom sti sigur doar cand se termina meciul... Hai Simona!

merace
merace  •  12 August 2018, 19:56
Postat de mosvasile pe 12 August 2018, 15:41

Sper sa ii intre primul serviciu Simonei,altfel meciul se termina intr-o ora!

Se vede ca vorbesti dintr-o experienta de foarte multe decenii, daca deja nu mai ai amintirea finalei jucate de ele la Roland Garros... :D hahaha

mosvasile
mosvasile  •  12 August 2018, 15:41

Sper sa ii intre primul serviciu Simonei,altfel meciul se termina intr-o ora!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează