SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP. Le-a adus la disperare! Jocul dezarmant al liderului WTA, prin ochii adversarelor de la Rogers Cup

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 16:35

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) joacă astăzi, de la 20:30, în finala Rogers Cup. Adversară îi este Sloane Stephens, americanca de pe locul 3 mondial.

Adversarele Simonei Halep au părut dezarmate de prestațiile româncei, recunoscându-i superioritatea după fiecare înfruntare.

Ashleigh Barty (16 WTA) a cedat categoric în semifinale, scor 4-6, 1-6. Imediat a postat un mesaj pe Twitter, în care a lăudat prestația Simonei: "E un moment de care trebuie să mă bucur și din care trebuie să învăț. Simona a fost mult prea bună astăzi. Îmi îndrept atenția spre finala de dublu acum...".

Nici adversara din sferturile de finală, franțuzoaica de pe locul 6 WTA, Caroline Garcia, nu a făcut față jocului de manual al Simonei: "Am cedat, am început să fac și mai multe erori, m-am grăbit și într-un final am clacat. Simona a profitat de asta".

Vezi și: SIMONA HALEP. FOTO Imagine neașteptată din vestiarul liderului WTA: "Ăsta e rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează