FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - U CRAIOVA 1-3

Mangia anunță transferuri după victoria de la Călărași, scor 3-1: "Știu de cine avem nevoie" » Întrebarea care i-a stârnit râsul

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 17:46

Craiova s-a impus clar astăzi în deplasarea de la Călărași, scor 3-1. Devis Mangia, antrenorul oltenilor, e mulțumit de jocul elevilor săi dar dorește în continuare întăriri. 

"Am avut o posesie bună, am avut multe ocazii. Am lovit și bara în prima parte. Totul este în regulă. Am făcut o călătorie lungă din Germania până aici. Este un efort să joci pe o astfel de căldură. Le pot doar mulțumi jucătorilor mei. 

Cu Leipzig nu va fi de ajuns să jucăm ca astăzi, e un nivel total diferit. Știu de ce jucători avem nevoie. Știu. Avem nevoie de opțiuni diferite și trebuie să găsim rapid o soluție, ne uităm", a declarat Mangia pentru Look TV.

Întrebat dacă postul i-ar fi fost în pericol în cazul unui rezultat negativ astăzi, Mangia a râs: "Nu mă întrebați pe mine astfel de lucruri, eu nu am de unde să știu".

Vezi și: GALERIE FOTO "Messi" Mitriță a arătat din nou că e mult peste nivelul Ligii 1 și i-a adus Craiovei prima victorie în acest sezon

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 August 2018, 07:28

Mangia (nu mai vorbesc de Mihai Rotaru) ar trebui sa se uite la loturile celor de la FCSB si CFR care au toate posturile acoperite iar banca lor de rezerva ar fi titulara de drept la Craiova. Asa se face performanta, altfel vom fi vesnic sperante!

aius
aius  •  12 August 2018, 23:57

la ce ziaristi avem, nu trebuie sa ne miram cand pun astfel de intrebari !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează