FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mourinho l-a promovat la Real și l-a propus la Steaua, dar roș-albaștrii l-au refuzat

foto: facebook +2   FOTO
foto: facebook

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 15:10

Jesus Fernandez Collado, portarul care tocmai a semnat cu CFR Cluj, a bifat două partide la ”galactici” între 2010 și 2013, iar în 2015, Jose i l-a recomandat lui Becali.  

La un pas de grupele Ligii Europa, CFR a revenit în forță pe piața transferurilor și ieri a oficializat achiziția portarului spaniol Jesus Fernandez Collado. "În vârstă de 30 de ani, Jesus a venit în Gruia pentru a ne ajuta la atingerea obiectivelor stabilite", se arată pe site-ul clubului.

927761 poza prezentare jesus

Mai concret, a fost adus pentru a suplini absența lui Arlauskis, accidentat, în condițiile în care ardelenii au stat în ultimele partide doar în Vâtcă și în Adrian Rus.

Trei trofee cu Madridul

Ultima oară la CyD Leonesa, în LaLiga2, ibericul are în palmares perioada petrecută la Real Madrid (2010-2014) și se laudă că a fost promovat de la Real Madrid Castilla la echipa mare de Jose Mourinho! N-a bifat decât două apariții între buturile galacticilor, una în 2010-2011, alta în 2012-2013, însă a avut șansa de a fi în lot în 2012, când s-a câștigat Supercupa Spaniei, și în 2014, când Madridul a triumfat în Ligă și în Cupa Spaniei.

Refuzat de Steaua

Și încă ceva. În 2015, goalkeeperul madrilen a fost la un pas să ajungă la Steaua. În luna decembrie a acelui an, Mirel Rădoi, pe atunci antrenorul roș-albaștrilor, dezvăluia că "Mourinho ni l-a recomandat, e un portar pe care el l-a pregătit la Real".

Jesus avea atunci 27 de ani, însă bucureștenii au preferat să meargă mai departe pe mâna lui Niță și a lui Cojocaru. 

1an de contract a primit Jesus Fernandez la CFR, până-n iunie 2019

euro i-a costat portarul de 30 de ani pe clujeni. El a venit ca jucător liber, după despărțirea de Leonesa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
asgaard81
asgaard81  •  19 August 2018, 13:11

Luc, Catalynn, Talpan si altii...daca vorbiti de furt, de ce nu anuntati autoritatile pentru cercetare, condamnare(daca este cazul) si recuperarea prejudiciului (din nou, daca este cazul)? Nu poate fi dovedit furtul? Baieti, va vine sa credeti ca ne intoarcem in trecut? Cum ar fi ca cei de la Carmen sa ceara CSA palmaresul si despagubiri de zeci de milioane de euro?

lucghencea
lucghencea  •  18 August 2018, 22:38

STEAUA e Ghencea , e Lacatus , Iovan , Tudorel si multe altele si cine tot bate mai mereu campii cu hotiile din trecut sa nu uite ca urmeaza si replica celor furati , adica plata daunelor si mai ales delimitarea totala prin proces de constatare fata de clubul care s-a folosit in mod ilegitim de identitatea clubului castigator al CCE si Supercupei Europei . Un gol sau doua marcate prin sansa in cateva competitii europene cu adversari cu valoare indoielnica nu indreptateste pe nimeni sa continue cu furtul de identitate intre cluburi aflate in litigiu si procese dupa procese . Ghencea e numai una si nu are nicio legatura cu jucatorii clubului cu adresa flotanta care nu se satura sa se foloseasca ilicit si in maniera ilegala alaturi de multe persoane interesate sa culeaga beneficii nemeritate , de istoria glorioasa si performantele clubului STEAUA .

hitman222
hitman222  •  18 August 2018, 19:12
Postat de Abigail Laslas pe 18 August 2018, 18:58

tu esti prostalau prostalailor de unde s-o taiat prostalaii, teleormane

Tu chiar esti prost ma, nu glumesc.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează