FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE

Becali pune stop și vrea schimbări importante la o echipă din Liga 1 » Cele 3 nume propuse

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 23:43

FC Voluntari se află într-o situație extrem de complicată în Liga 1: un singur punct după 5 etape are echipa finanțată de Florentin Pandele, umilită luni pe terenul lui Hermannstadt, 0-4. 

Situația a ajuns și la urechile lui Gigi Becali, care propune 3 schimbări la echipa finului său Pandele. 

"Ia-l repede pe Narcis Răducan manager, ia-l repede pe Claudiu Niculescu antrenor şi ia-l repede pe Zlatinski. Mi-e milă de Pandele, ştiu cât de mult suferă el. Trebuie să-i ia pe ăştia trei ca să scape de retrogradare", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

FC Voluntari e antrenată în prezent de Daniel Oprița, dar antrenorul instalat în această vară are șanse mari să fie demis zilele viitoare. 

În ceea ce privește situația lui Zlatinski, bulgarul ar putea ajunge la Voluntari după ce nu mai e dorit la Craiova, unde și-a pierdut locul de titular în acest sezon. 

Vezi și:  Mesaj dur după încă o umilință în Liga 1: "Nu tu ai făcut lotul și transferurile? Hai să ne asumăm deciziile!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
122444612029893
Rica Sectoristu  •  21 August 2018, 12:58

SI PE UNUL SI PE DOI ESTE BECALI. BECALI PESTE TOT. ASA II PLACE LAPATARULUI SA FACA FITZE SA APROBE JOCURI CHINEZESTI IN PADURI MEXICANE SA II CONSIDERE PE TOTI PROSTI. ASA L-A INVATAT RELIGIA AIA CARE NU ARE DE-AFACE CU A NOASRA PENRU CA NOI ROMANII CRESTINI NE RUGAM PENTRU TOTI EL ZICE CA DOAR PENRU MACHIDONI. SI TOTUSI ISUS A FOST EVREU SI NU MACHIDON. ACEST INDIVID PENIBIL CARE SEAMANA DEZBINARE IN JUR CARE ISI BATE JOC DE TOTI PENRU A PUNE MINA PE CARAMIDA DE BANI IL ANUNT ASA CRESTINESTE CA VA FI INCERCAT DE DUMENZEU IN CURIND. SA NU UITE ASTA. SE JOACA DE-A DUMNEZEU? CEL PUTIN ATEII IL NEAGA DAR RESPECTA CEL PUTIN ACEST CUVINT SI AU BUN SIMT. ACEST INDIVID SI-A PIERDUT OMENIA SI TOT CE TINE DE BUNUL SIMT. I S-A DAT PREA MULT NAS LA POSTURI UNDE ESTE LASAT SA FABULEZE PE CIND EL ARE INCA INTREBARI PUTERNICE CEL FAC SA NU DOARMA NOAPTEA ASA DE GENUL DE CE SINT LINIILE DE TRAMVAI PARALELE SI DECE NINGE DACA SE TOT TOPESTE ZAPADA. UN ADEVARAT SUPRAREALIST ACEST BECALI. DIN FERICIRE PROSTIA NU DOARE. ASA CA PUNE MINA PE CARTEA SFINTA SI CITESTE PINA NU MAI JUDECI CE S-A INTIMPLAT CU IOV.

balauru48
balauru48  •  21 August 2018, 11:27

Deci, cine mai este patron la fcsb popesti-leordeni? Despre Geambazi ce se mai aude? :))

100002473541087
Danut Ognean  •  21 August 2018, 11:20

deci prin asta geambasul gigi recunoaste ca voluntariul e ecipa de casa a fcsb

Vezi toate comentariile (9)
Comentează