FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Conceicao e misterios înaintea derby-ului cu FCSB: "Sunt anumite lucruri despre care s-ar putea să vreau să discut pe viitor"

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 10:16

În pofida tensiunilor din ultimele săptămâni și cu sabia lui Damocles deasupra capului, Antonio Conceicao, tehnicianul campioanei este optimist înaintea duelului de duminică pentru primul loc cu vicecampioana României.

  • CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei a 8-a din Liga 1, se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Eliminată din competițiile europene și cu o formă slabă în campionat, CFR Cluj întâlnește FCSB în derby-ul etapei, iar antrenorul "feroviarilor" speră ca o eventuală victorie cu bucureștenii să liniștească apele în curtea campioanei.

"Au fost două săptămâni bune în care am reușit să muncim, deși unii erau plecați la naționalele țării lor, alții au încă probleme medicale. Avem în față un meci important, cu grad ridicat de dificultate, dar nu acesta este singurul din acest campionat.

E adevărat că dacă vom învinge vom fi din nou pe primul loc, sper că nu se va repeta situația din sezonul trecut (n.r. patru remize identice, 1-1). FCSB e o echipă cu 2-3 soluții pe fiecare post, în timp ce la noi continuă procesul de recuperare. Din punct de vedere ofensiv au o calitate uriașă, dar vom încerca să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut în ultimele jocuri.

Important pentru mine este să marcăm, nu mă privește ce jucători lipsesc de la echipa adversă. Deac este foarte aproape să revină, aștept încă vești de la echipa medicală, în aceeași situație se află Culio și Mailat. Eu sunt însă pregătit de joc! Hoban și Arlauskis sunt în lot, ei pot sau nu să joace duminică seară, în acest moment trebuie să primeze interesele echipei, nu cele personale", a comentat portughezul informațiile apărute în presă despre înlăturarea celor doi din lotul campioanei.

Zâmbet larg, declarație cu două tăișuri

Cu postul "în aer" după eliminarea rușinoasă cu Dudelange, tehnicianul ardelenilor a evitat să comenteze speculațiile apărute în presă, însă declarațiile sale sunt un semn care confirmă perioada critică prin care trece gruparea din Gruia.

"Pentru mine aceste discuții nu fac parte din fotbal, fotbalul se joacă pe dreptunghiul verde cu linii albe, eu vreau să vorbesc doar despre fotbal! Știu că se vorbește mult despre anumite lucruri, lucruri total nepotrivite, dar dacă noi, antrenorii am vorbi mai puțin despre joc și mai mult despre astfel de zvonuri, fotbalul s-ar devaloriza.

Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniștit pentru că știu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbește de la sine, nu mă interesează speculațiile din mass-media!

Sunt multe persoane din conducere care au pregătit această etapă a CFR-ului, eu am venit în timpul sezonului. Nu vreau să comentez declarațiile (n.r. lui Vasile Miriuță), cuvintele lui sunt 100% responsabilitatea sa", a declarat Conceicao, cu zâmbetul pe buze, un zâmbet care trădează însă neliniștea din cadrul grupării feroviare.

"Simt foarte bine echipa înaintea acestui meci, nu mă așteptam, mai ales după ultimele jocuri. Va fi un meci echilibrat, dar sper să ajungem pe primul loc. Țucudean traversează o formă chiar mai bună decât Gnohere, eu merg pe mâna lui, e colegul meu! Eu nu am văzut speculațiile din presă, nu mă interesează, ar fi prea devreme ca antrenorul să fie demis. La națională am întâlnit adversari la care nici nu visam când eram mic, ne dă încredere aceea atmosferă înaintea acestui joc. Nu mă interesează suportul fanilor pentru FCSB, cred că noi avem mai mulți suporteri!"  Cristi Manea

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Septembrie 2018, 16:17
Postat de cluj_cluj pe 14 Septembrie 2018, 16:04

Unde vezi tu ziaristi la jijisepe?

De-aia am pus ghilimelele...

cluj_cluj
cluj_cluj  •  14 Septembrie 2018, 16:04
Postat de 1_0_1_0 pe 14 Septembrie 2018, 15:53

"cu zâmbetul pe buze, un zâmbet care trădează însă neliniștea din cadrul grupării feroviare.".... ...ți-ai ratat cariera "ziaristule"....trebuia să scrii povești pentru adolescenți.

Unde vezi tu ziaristi la jijisepe?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Septembrie 2018, 15:53

"cu zâmbetul pe buze, un zâmbet care trădează însă neliniștea din cadrul grupării feroviare.".... ...ți-ai ratat cariera "ziaristule"....trebuia să scrii povești pentru adolescenți.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează