GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CONTRACT

Supercontract pentru Nicolae Dică! Ce înțelegere a semnat antrenorul

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 10:35

Nicolae Dică, antrenorul FCSB a devenit expert al postului TV Telekom Sport, şi va analiza meciurile de Champions şi Europa League.

Nicolae Dică a părăsit Europa cu FCSB, însă se va întoarce în competiţiile intercluburi de pe continent. În calitate de analist TV. "Principalul" vicecampioanei a semnat cu TV Telekom Sport şi a acceptat rolul de expert. El va comenta partidele din Champions League şi Europa League, pe care postul TV le va transmite începând de la jumătatea săptămânii viitoare.

Prima apariţie a lui Dică va fi miercuri, în studioul UEFA Champions League, care va începe la 18:30 şi în care Dică se va afla alături de Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret. Meciurile-vedetă ale zilei de miercuri în Ligă sunt Real Madrid - AS Roma, Valencia - Juventus, Benfica - Bayern Munchen şi Manchester City - Lyon, toate urmând să înceapă la ora 22:00.

Până în vara lui 2017, atunci când a preluat-o pe FCSB, Dică a fost analist la TV DigiSport. 

Ce experţi au cele două posturi TV

tv TELEKOM SPORT

Cornel Dinu
Basarab Panduru
Cosmin Contra
Mirel Rădoi
Nicolae Dică
Florin Răducioiu
Ioan Andone
Ciprian Marica
Bogdan Stelea
Vasile Miriuţă
Vlad Munteanu
Marius Bilaşco
Marius Stan
Iulian Miu
Cristian Balaj
Dan Lăzărescu
Constantin Zotta

TV DIGI SPORT

Ilie Dumitrescu
Gabi Balint
Daniel Niculae
Daniel Pancu
Ionel Dănciulescu
Bogdan Mara
Narcis Răducan
Florin Bratu
Ianis Zicu
Claudiu Niculescu
Gheorghe Mulţescu
Dinu Gheorghe
Helmuth Duckadam
Ion Crăciunescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  16 Septembrie 2018, 20:14

la gigisport numai becalisti.

whiteredarad
whiteredarad  •  15 Septembrie 2018, 21:45

Invidia omoara. Telekom are experti mai buni, la DIGI doar Dumitrescu, Balint si D Gheorghe, si oarecum Mara si Raducan conteaza.

adriann_
adriann_  •  15 Septembrie 2018, 17:00

Astia de la telekom sport nu au pic de demnitate, cum sa aduci pe unu' specializat in ratarea calificarilor in Europa pe post de expert ca sa comenteze cupele europene? :))) Mai lipseste sa-l aduca pe pe Elton brazilianu' de 1.40 pe post de expert in baschet, pe mimi stoica pe post de expert in anticoruptie etc...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează