INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Neiertător! Un fost jucător de la Șahtior îl distruge pe Mircea Lucescu: "Mi-am încheiat cariera din cauza acestui om"

Julius Aghahowa, în prima perioadă jucată la Șahtior // FOTO: Guliver/Getty Images
Julius Aghahowa, în prima perioadă jucată la Șahtior // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 13:07

Mircea Lucescu (73 de ani) a făcut istorie pe banca lui Șahtior Donețk, echipă la care a antrenat 12 ani și a reușit performanțe fantastice.

Totuși, Il Luce și-a făcut și mulți inamici în perioada petreucăt la clubul ucrainean. Nigerianul  Julius Aghahowa, atacant cu 10 sezoane la Șahtior, a lansat recent un atac la adresa antrenorului român, despre care spune că l-a defavorizat.

"N-am avut nicio problemă la Șahtior până în momentul în care a sosit Mircea Lucescu. Încă din prima clipă nu a avut o relație bună cu liderii echipei. Drept urmare, fotbaliștii fantastici care au făcut istorie pentru club au fost îndepărați și înlocuiți cu brazilieni pe care nu-i recomanda tot timpul profesionalismul. Erau cazuri când veneau la antrenament direct din discoteci, nu arătau nimic și tot erau titularizați.

Erau multe tensiuni în echipă, dar ne prefăceam că totul e în ordine. Lucescu avea grupul lui de jucători. Problema a fost reprezentată de bani și de agentul meu. Am simțit că nu sunt tratat corect. După asta am decis să-mi închei cariera din cauza acestui om pentru a nu mai trăi astfel de dezamăgiri", a spus Aghahowa, potrivit Sports Arena.

Julius Aghahowa a evoluat pentru Șahtior între 2000 și 2007. A revenit în 2009 la echipa lui Lucescu, unde a mai stat trei ani, jucând însă foarte puțin. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
604751563021589
Tomas Orzan  •  15 Septembrie 2018, 18:03
Postat de utraian pe 15 Septembrie 2018, 15:47

Orzane , romaneste cunosti , sau esti direct de la Istanbul? Ca sa stiu cum sa te iau...1. Ti se pare ca seman cu Maldini asa din fata, sau doar din profil, aici se vorbeste romana , nu italiana. 2. Lucescu a ales o noua provocare Turcia si chiar e o mare provocare, au fost destule voci si la noi ca e bine sa preia nationala noastra. Cica "mai bine sa fiu injurat de straini" 3. Daca n-ati facut nimic in plan fotbalistic in ultimii 10 ani, degeaba dati vina pe primul venit, pe stele . Cum e faza? Il implorati sa vina , apoi il scoateti in suturi?

Poti sa ma iei de la jumatate, utraian, si sa ma smotocesti! Daca nu te descurci singur poti sa-l chemi in ajutor si pe Razvanel, ca am auzit ca s le are cu smotoceala in 3-4!

iulihenry14
iulihenry14  •  15 Septembrie 2018, 17:13

Bun rau Aghahowa. Dupa ce a plecat de la Sahtior a mai dat 6 goluri in 2 ani (49 de meciuri). Bun rau.

demolarii
demolarii  •  15 Septembrie 2018, 17:11

Între 2007 și 2009 nu a ajuns la Real Madrid? De ce s-a întors la Sahtior , daca era așa de rău? O mana care cerșește, nu primește nimic fara o poveste.....e valabil și pentru fotbalul românesc....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează