INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Veste uriașă pentru Răzvan Marin! Impresarul românului a făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 15:39

Răzvan Marin se bucură de încredere deplină la Standard Liege, unde evoluează deja de aproape doi ani. Mijlocașul de 22 ani a refuzat oferta venită de la AS Roma, iar clubul belgian a decis să-i răsplătească fidelitatea.

Presa din Belgia anunță că Standard îi va prelungi contractul lui Răzvan Marin pentru încă două sezoane. Vechea înțelegere era valabilă până în 2021, dar românul va rămâne la Standard până în 2023.

"Am discutat cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria, dar Răzvan a ales să rămână la Standard", a declarat Pietro Chiodi, impresarul fotbalistului.

Marin evoluează pentru Standard Liege din iarna lui 2017. A reușit 8 goluri și 14 pase decisive în 66 de meciuri în toate competițiile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Septembrie 2018, 20:35

A...discutat! Si s-a aranjat!Da' mai are sa-i propuna!Cine sa-i propuna?Echipele alea!Dar sa stea linistit Razvanel!Ca se va transfera !La...Sparta Praga!Da' numai cu ajutorul lu' Anamaria!

knuty
knuty  •  15 Septembrie 2018, 17:52

*** se muta la Liege!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

random.
random.  •  15 Septembrie 2018, 17:40
Postat de fcsbnuesteaua pe 15 Septembrie 2018, 17:30

randoom prostul loveste inca odata :)))))) ........'' standar liege este un club sub nivelul echipei Steaua,doar ca aia au un buget de vreo 10 ori mai mare. '' =)))))))))))))))))))))))))))))))))

??? am sters pe jos cu ei ultima data cand am intalnit standrd liege. in europa standard liege nu a facut mai nimica in ultimi ani. si locul 15 din premier league are buget de 20 de ori mai mare decat al stelei. nu inteleg ce te surpinde. asa spui de zici ca,daca automat ai bagat multi bani deja esti castigator. pai sparta praga a bagat zeci de milioane de euro in echipe si i-au eliminat ceva semiamatori prin preliminarii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează