FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

"Antrenor interimar" la FCSB: Hagi-Rădoi » Cum fac cei doi jocurile înaintea derby-ului cu CFR Cluj

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 22:31

Nicolae Dică e influențat, mai nou, și de opinii din afara clubului, nu doar de idei ale patronului: Nedelcu în locul lui Pintilii e indicația primită din exterior. ”Sper să se descurce” e tot ce-i mai rămâne de spus antrenorului.

Marea încercare pentru FCSB la Cluj e înlocuirea lui Pintilii, mijlocașul-veteran în lipsa căruia echipa s-a prăbușit mai mereu. 1-5 la Roma cu Lazio și 1-5 acasă cu Sporting au apărut fără Pintilii pe teren. Cu el titular, roș-albaștrii nu primiseră niciun gol de la italieni și de la portughezi. Diferența e evidentă și va fi testată azi, la Cluj.

Închizătorul în vârstă de 33 de ani nu va mai evolua în acest sezon, din cauza rupturii musculare pe care a suferit-o în partida România-Muntenegru. Înlocuitorul lui e ales în urma unei "conferințe" telefonice, un fel de anchetă pe care a pornit-o Becali ca să afle cine ar fi mai potrivit să joace în fața apărării.

Concluzia consultărilor la care doar Dică nu a participat: Dragoș Nedelcu e potrivit. Fotbalistul de 21 de ani cumpărat de la Viitorul cu 2,1 milioane de euro era privit ca un fundaș în urmă cu două săptămâni, așa îl vedea patronul. Și Dică executase ordinul, îl utilizase pe acea poziție în partida cu Botoșani, 2-2.

Hagi și Rădoi i-au schimbat tactica între timp. Ei l-au convins pe Gigi că Nedelcu e mai bun ca mijlocaș, până la urmă. Adică pe postul pe care el dezamăgește de un an, de când a venit din Dobrogea. Dică trebuie să se conformeze iar. "Pintilii e un fotbalist foarte important al nostru, din păcate va lipsi mult. Sper ca înlocuitorul lui să aibă o evoluție bună, să se descurce" e tot ce mai poate spune tehnicianul.

"Eu mă iau după Rădoi și după Hagi, că doar n-oi fi cel mai mare specialist din lume! Dacă ei zic că Nedelcu e mijlocaș, mijlocaș să joace! Mă gândeam care dintre el și Filip ar fi mai bun în locul lui Pintilii și până la urmă spun că Dragoș e" Gigi Becali, patron FCSB

"Mi se pare puțin dezechilibrat duelul CFR-FCSB, adică îi văd favoriți pe clujeni, în condițiile în care lipsește Pintilii. Mihai e foarte greu de înlocuit"Dinu Gheorghe

19
meciuri a bifat Nedelcu ca titular în campionat într-un an petrecut la FCSB. La Viitorul adunase 69 de partide și două goluri într-un an și jumătate

Încă o șansă pentru Zlatinski?

Cu Nedelcu în locul lui Pintilii, FCSB tot mai are un loc de umplut, pentru al doilea mijlocaș central. În varianta precaută, ar fi Lucian Filip lângă Dragoș. Becali și Dică mai au soluții, mai ofensive: Ovidiu Popescu și Hristo Zlatinski. Amândoi l-au enervat pe patron în ultima vreme. Românul a jucat slab cu Rapid Viena și Gigi a ajuns la concluzia că e un fricos care fuge de minge, bulgarul aproape a fost dat afară după prima lui repriză la FCSB, în jocul cu Botoșani. Doar că Zlatinski n-ar mai avea drept de transfer acum, deci trebuie să continue la Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
menuts
menuts  •  16 Septembrie 2018, 18:25

Ia-te după toți mai putin după Dică, antrenor pe care il plătești. Logica de ciobanas

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Septembrie 2018, 13:27

ia la astia cum pun problema! :D Becali si Dica au de ales! adica Becali e principal si Dica e , cum zicea Emilian in serialul Umbre de pe HBO "cum se zice in popor, *** ***...!" adica nici macar secund!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

429038337266317
Dan Constantin Petre  •  16 Septembrie 2018, 13:07

A nu se uita zicala veche, copilul cu multe moase moare cu buricul netaiat

Vezi toate comentariile (32)
Comentează