INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - REAL MADRID 1-1

Isco a uimit pe toată lumea după ce a salvat-o pe Real Madrid! Cum a reacționat față de perioada Zidane: "Real nu înseamnă asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 10:31

Real Madrid a terminat la egalitate meciul cu Athletic Bilbao, 1-1. Ținut rezervă de antrenorul Julen Lopetegui, Isco a intrat după pauză și a avut impact imediat în jocul madrilenilor, egalând cu capul. "Real nu înseamnă eu plus alți 10 jucători. Concurența e foarte mare la mijloc".

Așa cum Barcelona are mai mereu mari probleme la San Sebastian, nici pentru Real nu e deloc simplu când vizitează Bilbao. Catalanii nu s-au împiedicat, revenind de la 0-1, însă madrilenii au risipit primele puncte cu Lopetegui pe banca, 1-1 cu Bilbao.

I-a salvat Isco, pe care noul tehnician blanco nu l-a titularizat. Obligat de dezavantaj și de slăbiciunile echipei de la mijloc, fostul selecționer al Spaniei a mutat inspirat, introducându-l pe Isco în locul lui Modric! Golul egalizator a venit după doar 120 de secunde!

Pe Zidane îl înțepa

Cu Isco și Casemiro, campioana Europei a preluat controlul și numai paradele lui Simón au păstrat egalul pe tabelă. "Acesta e fotbalul. Nu jucăm singuri, iar în față am avut un rival dur, care presează mereu purtătorul de minge. N-am făcut cea mai bună partidă, dar ne-am creat oportunități. Ne-au lipsit răbdarea și precizia la finalizare", explică Isco. Care nu-l acuză pe antrenor, cum făcea cu Zidane, pentru că l-a ținut rezervă: "Real nu înseamnă eu plus zece jucători, cum ziceți voi, ziariștii. Concurența e mare și sunt alții mai buni ca mine".

Gol cu capul după 5 ani

Golul reușit din centrarea lui Bale este o piesă rară în colecția lui Isco: "Nu e specialitatea mea, dar încerc. Acum 5 ani, la primul meu meci la Real, îmi amintesc că am mai marcat cu capul. Important e ca toți să fim mereu pregătiți, cum spune antrenorul, pentru că sezonul este lung și trebuie să ne îndeplinim toate obiectivele". 

"Am demonstrat de ce suntem în stare. Am controlat cu inteligență jocul în prima parte, apoi l-am pierdut pe Muniain și n-am mai putut face presingul agresiv, dar am rezistat"Eduardo Berizzo, antrenor Bilbao


"Ne-a lipsit doar să dăm un gol mai mult ca Athletic. Am jucat precipitat în prima repriză, intrând în dinamica adversarului. A fost un meci foarte fizic, pe care-l puteam câștiga" Julen Lopetegui, antrenor Real

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează