INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - LEVERKUSEN 3-1

Ribery a fugit de pe bancă și a pierdut ultimul gol. Va fi amendat!

Franck Ribery
(foto: Guliver/Getty Images)
Franck Ribery (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 12:09

Supărat că a fost ținut rezervă, francezul Franck Ribery a plecat cu 7 minute înaintea finalului meciului și s-a suit în taxi. Antrenorul Niko Kovaci, care i-a pierdut pe accidentații Tolisso și Rafinha, îl va sancționa.

Bayern are punctaj maxim după trei etape, însă atmosfera la echipă și problemele de lot îi dau bătăi de cap lui Niko Kovaci. Primul conflict major îl are deja cu Franck Ribery, francezul pe care nu l-a titularizat sâmbătă cu Leverkusen (3-1). Supărat că nu intra nici în repriza secundă, mijlocașul s-a ridicat de pe bancă, deși până la finalul meciului cu tot cu prelungiri mai erau 7 minute și a plecat de la stadion, suindu-se într-un taxi!

I-a rupt genunchiul!

A ratat al treilea gol marcat de James Rodriguez și l-a înfuriat pe tehnicianul croat, care tocmai se pregătea să opereze a treia modificare în formația bavarezilor. Ribery, care dispăruse de pe margine, va fi amendat! Mai grav pentru Bayern este că i s-au accidentat doi titulari, Tolisso și Rafinha. Francezul va lipsi câteva luni, pentru că, după o ciocnie cu Volland, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate plus o ruptură de menisc exterior la genunchiul drept! Brazilianul, cu entorsă și leziune la glezna stângă, stă doar câteva săptămâni. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează