SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Pictorial inedit cu Simona Halep » Ședință foto cu o tehnică veche de 100 de ani

Foto: facebook.com/100deChipuri +5   FOTO
Foto: facebook.com/100deChipuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 11:50

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a participat luni după-amiază la o ședință foto inedită.

Simona Halep a fost protagonista unui pictorial în cadrul proiectului "100 de chipuri românești", potrivit Libertatea.

Simona a fost fotografiată de Radu Chindriș cu o tehnică veche de 100 de ani, colodiu umed, folosită și la 1 decembrie 1918.

Albmul "100 de chipuri românești" va fi lansat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, iar printre personalitățile care au fost fotografiate până acum se numără și sportivii Gică Hagi, Gabi Szabo și Ivan Patzaichin.

Citește și: Simona Halep e doar a patra în clasamentul victoriilor contra jucătoarelor de top 10 » Lider total suprinzător + Rezultate incredibile pentru Kvitova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
argus
argus  •  19 Septembrie 2018, 20:27

Sa nu se mire, nimeni, dar mai ales Simona, daca rezultatele (si sper jucatoaresa nu se-ntample asta!) Simona nu va avea rezultate in urmatoarele turnee, pe masura asteptarilor (in special, ale jucatoarei!). Dece? Pentru ca si-a luat prea lunga in raport cu jucatoarele din top 20 WTA (din care sapte sunt in primele opt locuri, sunt potential calificate la turneul campioanelor!). In timp ce acestea se "obosesc" participand la turneul de la Tokyo ((Wozniaki (2), Garcia (4), Osaka (7),Pliskova (8),Stephens (9), Ostapenko (10) si alte 2 (doua) din top 20 (Bertens (12), Berty (17), Simona isi continua vacanta participand la sedinte foto. Ma intreb daca Darren Cahill a fost de acord cu acest program de "odihna", prelungit sau, poate, si-a manifestat dezacordul luandu-si la rand-ui, vacanta, ceva mai... "prelungita"?! Inchei cu zicala "ce-i mult, nu-i bun!" dar si cu gluma "ce-i bun, nu-i mult!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează