SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SEUL

VIDEO Irina Begu, victorie fantastică în fața polonezei Agnieszka Radwanska » Și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Seul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 16:52

Irina Begu (28 de ani, 55 WTA) a trecut de poloneza Agnieszka Radwanska (29 de ani, 60 WTA), scor 6-4, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul.

  • Irina Begu va juca în sferturile de finală împotriva favoritei numărul 3, grecoaica Maria Sakkari (32 WTA).

Despărțirea de Adrian Cruciat și Artemon Apostu Efremov, oamenii care au pregătit-o în ultimele 5 sezoane, pare să fi fost un șoc pozitiv pentru Irina Begu. La primul turneu fără cei doi, românca arată un alt nivel de tenis.

Astăzi, la a treia înfruntare directă, a reușit prima victorie în fața polonezei Agnieszka Radwanska. Partida a fost una tipică circuitului feminin, cu nu mai puțin de 10 break-uri și o mulțime de răsturnări de situație. Irina a început perfect partida, desprinzându-se rapid la 4-1, în ciuda celor 5 duble greșeli din primul set. Fără a avea procentaje excelente pe serviciu, Irina a fost agresivă pe retur și a profitat de mingile slabe venite din partea polonezei.

Setul 2 părea să aibă o desfășurarea diametral opusă. Radwanska s-a detașat la 3-1, dar din acel moment a urmat o serie extraordinară a Irinei Begu. Jucătoarea de pe poziția 55 WTA și-a adjudecat toate game-urile rămase, impunându-se după două ore fără un minut de joc, scor 6-4, 6-3.

Vezi și: FOTO Rachete la Chicago » Spectacolul e asigurat! Pentru prima dată, îi vom vedea de aceeași parte a fileului pe Federer și Djokovic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Septembrie 2018, 20:42

victorie fantastica ? hahaha, aga e pe locul 60...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Septembrie 2018, 17:47

Victorie excelenta, chiar daca Aga nu mai e ce-a fost. Sa nu uitam insa ca pe Simona a batut-o in primavara la Miami si mai are anul acesta victorii la Kvitova, Ostapenko sau Konta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează