FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul om care se propune la Dinamo după noaptea furtunoasă: "Revin oricând"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 16:08

După ce Ionel Dănciulescu și-a anunțat demisia din funcția de director general al lui Dinamo, Ionuț Negoiță caută achiziții și la nivelul conducerii. 

Pe lista finanțatorului dinamovist se numără Marius Stan, Cornel Șfaițer, Marius Niculae și Bogdan Bălănescu, dar ar putea primi ajutor din partea unui fost conducător.

Dinu Gheorghe, 62 de ani, a anunțat că este gata să revină la Dinamo, după 3 ani.

"Este trist ce se petrece acum la Dinamo. Eu nu am vorbit deocamdată cu nimeni de acolo. Nu m-a căutat domnul Negoiță. Am plecat atunci de la Dinamo pentru că dumnealui a decis să meargă pe mâna lui Mircea Rednic. Din păcate, lucrurile au mers într-o direcție greșită. Acum s-a ajuns acum în această situație grea. Dacă sunt dispus să revin? Pentru Dinamo, oricând!", a declarat Dinu Gheorghe pentru Fanatik.

Dinu Gheorghe a mai fost manager la Dinamo în perioada aprilie - august 2015, plecând în mandatul lui Mircea Rednic. Acesta a activat ultima dată la Rapid, până în iunie 2016, când echipa a intrat în faliment. De-a lungul carierei a mai fost conducător la FC Braşov și Astra.

După Dinamo - Astra 1-2, Dinu Gheorghe a criticat dur situația de la club, în special pe Florin Bratu și Ionel Dănciulescu. (Vezi AICI declarațiile)

Citește și: EXCLUSIV Incredibil! Nistor pus de Negoiță să-i aducă înlocuitor lui Bratu: "Sună-l tu, poate îl convingi"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  22 Septembrie 2018, 22:04

buna aia cu barcelona..aici totusi e vorba de echipa de pe locul 10 din liga 1 betano

gicab
gicab  •  22 Septembrie 2018, 17:48

Și eu as fi dispus sa merg la Barcelona oricând... bine nici la real nu as strâmba din nas

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Septembrie 2018, 17:46

1 d.gheorghe 2 m.stan 3 m.niculae !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close