FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Incredibil! Nistor pus de Negoiță să-i aducă înlocuitor lui Bratu: "Sună-l tu, poate îl convingi"

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 15:43

Florin Bratu, 38 de ani, e în aer la Dinamo după 0-1 cu Poli Iași, a treia înfrângere la rând în Liga 1, și după scandalul cu Dan Nistor, căruia i-a reproșat faptul că a vrut să plece la FCSB și că astfel i-a stricat vestiarul.

În mai puțin de 24 de ore, ordinea favoriților să-i ia locul lui Bratu s-a răsturnat. Dan Alexa, creditat cu cele mai multe șanse aseară, a fost detronat azi de un new-entry: Edward Iordănescu (40 de ani)!

 Șefii "câinilor" au demarat negocierile și l-au rugat tocmai pe Dan Nistor, omul care l-a enervat pe Bratu, să pună o vorbă bună la tehnicianul liber de contract după despărțirea de CFR Cluj!

Negoiță vrea să profite de relația bună pe care cei doi o au, din perioada petrecută la Pandurii. "Sună-l tu și convinge-l să vină", a fost mesajul primit de mijlocașul de 30 de ani.

Iordănescu AR VREA, DAR se teme de fani

Edward Iordănescu a discutat deja cu Nistor și i-ar fi cerut acestuia mai multe informații despre situația reală de la club, despre condițiile de la echipă. Mai mult, antrenorul l-ar fi întrebat pe jucător și dacă salariile sunt plătite la timp și dacă există stabilitate la nivelul întregii echipe.

Iordănescu ar fi tentat să o antreneze pe Dinamo, dar se teme că fanii nu-l vor accepta din cauza trecutului său stelist. Edi a jucat și a antrenat la FCSB. În plus, acesta vine dintr-o familie de steliști, Anghel Iordănescu fiind un nume de legendă în istoria roș-albastră. 

Iordănescu jr., anul trecut: "Niciodată la Dinamo!"

În septembrie 2017, Iordănescu jr., pe atunci la Astra, spunea înaintea unui FCSB-Dinamo: "Am tot respectul pentru Dinamo, este un club uriaş, însă nu aş putea niciodată să lucrez acolo. Dinamo e un capitol inexistent pentru mine sau, mai bine spus, imposibil."

400.000 €a primit Iordănescu după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Recent, Iordănescu jr. a fost dorit de FC Voluntari și Chiajna, dar negocierile nu s-au concretizat. De-a lungul carierei, Edi a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra și CFR Cluj.

Citește și: Nistor îi dă o replică dură lui Bratu și anunță: "Mă gândesc să plec de la Dinamo, în cazul în care mai rămâne. Dacă mergeam la Steaua, eram milionar!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (131)
263991224379885
James Pond  •  22 Septembrie 2018, 23:05

"Edi a jucat și a antrenat la FCSB." A jucat la juniorii Stelei proștilor nu la FăCeSpuneBecali. Iar de antrenat, când căcat a antrenat Iedu' Stâna?! Sunteţi proști grămadă, tinichigiilor!

maradona5
maradona5  •  22 Septembrie 2018, 21:00
Postat de lapusneanul pe 22 Septembrie 2018, 20:17

ba vrancene, esti de coma...stii exact ce discuta doua persoane in particular..:)

Are urechi enorme baciul vrancean

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Septembrie 2018, 20:17

ba vrancene, esti de coma...stii exact ce discuta doua persoane in particular..:)

Vezi toate comentariile (131)
Comentează