FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acuzat că ar fi un jucător-problemă, Nistor e apărat de foștii colegi: "Niciodată nu s-a întâmplat asta la noi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 17:09

Dan Nistor a fost pus la zid de Florin Bratu și acuzat că ar fi destabilizat atmosfera din vestiar după oferta primită de la FCSB. Bratu a mai spus că regretă că nu a ținut cont de sfaturile lui Contra și Mutu, care l-ar fi avertizat că Nistor e un jucător problemă.

Totuși, în apărarea lui Nistor a sărit Mario Camora, fostul său coleg de la CFR Cluj, echipă la care mijlocașul a jucat preț de câteva luni în 2017. 

"Ne-am înțeles tot timpul bine cu Nistor cât timp a fost aici. Nu pot să vorbesc despre Dinamo, dar eu am avut o relație bună în vestiar cu Nistor.

Nu-l cunosc pe Mister Bratu, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Nu vreau să vorbesc despre alții, noi avem aici la CFR o muncă foarte grea", a spus Camora la TV Telekom Sport, imediat după victoria "feroviarilor" cu Hermannstadt, 1-0.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close