FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO / OFICIAL Asta e nouă! Dinamo s-a despărțit de Niculescu cu scuze oficiale: "Iartă-ne, Claudiu!" » Replica tăioasă a fostului atacant după comunicatul clubului

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 16:48

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Claudiu Niculescu a reziliat amiabil în această după-amiază contractul cu Dinamo, după o ședință la hotelul lui Negoiță. Într-un comunicat oficial, clubul și-a cerut scuze că l-a demis pentru a-i face loc lui Rednic, dar Clau-gol nu pare dispus să ierte. 

16:45

Replica lui Claudiu Niculescu după comunicatul lui David a fost succintă, dar plină de înțeles: "Este umilitor!"

Mai devreme, înainte ca rezilierea să fie oficială, fostul atacant oferise o reacție mai amplă - AICI. 

16:30

COMUNICAT DINAMO

Alexandru David, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a făcut anunțul oficial al demiterii lui Claudiu Niculescu, pe site-ul clubului.  

"Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul și a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător. 
În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calitățile antrenorului Claudiu Niculescu. 

Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil. 

Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu. 

Îi mulțumim că în acest moment extrem de delicat, încă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal și a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă.  Îmi pare extrem de rău și îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate.

Îi mulțumim lui Claudiu Niculescu și sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului și antrenorului Claudiu Niculescu", a scris Alexandru David.

14:00

Niculescu a ajuns la RIN și a intrat în biroul lui David pentru a ajunge la un acord amiabil privind rezilierea.

___________

Știrea inițială:

Din informațiile Gazetei, după meciul pe care Dinamo îl joacă de la 11:00 cu Dobroești la Ștefănești (detalii aici), Claudiu Niculescu va merge direct la RIN, unde în prezența președintelui Alexandru David își va rezilia contracul cu Dinamo. 

I s-a propus să rămână în club, în altă funcție decât cea de antrenor, dar a refuzat categoric. Va fi despăgubit, urmând să primească 40.000 de euro. 

Azi, tehnicianul a fost prezent la disputa amicală a echipei pe care a antrenat-o 20 de zile. N-a stat pe bancă, alegând să meargă în tribună, departe de jucători (foto). Secunzii Mihăescu și Dobre sunt cei care au dirijat echipa la acest joc. 

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (45)
zecs93
zecs93  •  13 Octombrie 2018, 21:36

Eu nu vad ceva umilitor in treaba asta, nu sa vazut nicio schimbare in joc de cand a venit Niculescu, si l-am vazut cam resemnat dupa meciu de la Botosani ca nu poate salva situatia, oricum e inca la inceput de drum, nu are experienta necesara, de exemplu , nu are experienta trofeelor cum are Rednic,Multescu,etc ( antrenori cu experienta) !!! Nu fi suparat Claudiule, pana la urma, ne-ai refuzat si tu de 2 ori inainte sa vii la Dinamo, cand situatia era mult mult mai buna fata de acum, nu inteleg de ce te-ai inhamat la situatia asta, cand stiai ca echipa e pe locu 12 ?? CU stilu lui Niculescu retrogradam sigur, uitati-va echipele sale ( Voluntari,U CLUJ, Mioveni) jucau un fotbal urat, inchis, pe contraatac, cu 2 actiuni pe meci !!! Nu se combina cu stilu cu care am fost invatati,noi dinamovistii !!! Eu zic ca era mai umilitor sa te bata Dunarea si Chiajna , pentru ca si alea luau maximu de puncte cu Niculescu antrenor si atunci ne-ar fi betonat locu de retrogradata, parerea mea, pare mai umilitor asta decat ca a fost demis acum, la timp !!! Mult succes Claudiule, dar Rednic e alta mancare de peste, pana la urma ne gandim la binele clubului, si dupa la binele nostru ca oameni !!!

baddog26
baddog26  •  13 Octombrie 2018, 21:13
Postat de mosvasile pe 13 Octombrie 2018, 20:23

Un bucatar e bun daca face mancare buna cu produse ieftine!Un antrenor e bun daca face performante cu jucatori ieftini si cu salarii modeste!Cum este Hagi!Cum este Edward Iordanescu!Cea mai buna performanta a lui Rednic la Dinamo-in "epoca Negoita"-a fost un loc 4(patru)!Iar jocul echipei...Negoita cred ca l-a adus pentru calitatile lui de scouter!Pentru performante trebuia adus Dario Bonetti -cel care "betonase" apararea- si care a adus ultimele trofee la Dinamo!

Sunteti nebuni cu iatalianul ala, ce il recomanda pe Bonetti sa antreneze la Dinamo?Ce a facut acel italian in cariera lui de antrenor?

mosvasile
mosvasile  •  13 Octombrie 2018, 20:23

Un bucatar e bun daca face mancare buna cu produse ieftine!Un antrenor e bun daca face performante cu jucatori ieftini si cu salarii modeste!Cum este Hagi!Cum este Edward Iordanescu!Cea mai buna performanta a lui Rednic la Dinamo-in "epoca Negoita"-a fost un loc 4(patru)!Iar jocul echipei...Negoita cred ca l-a adus pentru calitatile lui de scouter!Pentru performante trebuia adus Dario Bonetti -cel care "betonase" apararea- si care a adus ultimele trofee la Dinamo!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează