INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Poveste savuroasă cu Leo Messi și un coleg de națională: "Nu, nu-mi poți face asta! Dormi în fața casei" :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 18:38

Pablo Zabaleta a povestit o întâmplare savuroasă cu Leo Messi, colegul din naționala Argentinei. 

Pablo Zabaleta și Leo Messi au fost colegi în echipa de tineret a Argentinei campioană mondială în 2005. Starul Barcelonei a fost atunci golgeter și cel mai bun fotbalist al competiției. Cei doi au devenit concitadini după transferul lui Zabaleta de la San Lorenzo la Espanyol și au început să petreacă mult timp împreună. 

"În 2005 am ajuns la Espanyol, în același oraș cu Messi. Eram prieteni foarte buni, ne petreceam o bună parte din timpul liber împreună. După fiecare masă, Leo obișnuia să doarmă. Ațipea imediat. Într-o seară am luat cina în oraș, apoi mi-a zis să îl duc acasă. Avea două locuințe. Una la periferie, în Castelldefels, și una în centru.

Înainte să adoarmă l-am întrebat unde vrea să îl duc. Mi-a zis la Castelldefels, apoi dus a fost. Când am ajuns l-am trezit. Dialogul care a urmat e savuros.

- Nu aici! Ți-am zis la cealaltă casă.
-Nu, nu. Nu-mi face asta! Poți dormi aici, în fața casei. Nu-mi pasă! 

Bineînțeles că l-am dus înapoi. Aveam pe bancheta din spate cel mai talentat fotbalist din lume, 80 de milioane de euro", a declarat Zabaleta pentru DailyMail.

Pablo Zabaleta, ajuns la 33 de ani, evolează în acest moment la West Ham United, în prima ligă engleză. 

Vezi și: Florin Andone a jucat împotriva lui Messi și Ronaldo » Acum dă verdictul: "E foarte ușor. Este diferit, incredibil"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  19 Octombrie 2018, 10:18

Foarte amuzant. Mai ales finalul. Messi i-a spus sa-l duca la cealaltă casa si Zabaleta... l-a dus. Un twist formidabil. E atât de "savuroasa" povestea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează