FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a reacționat după ce Rednic i-a atacat pe oamenii lui: "Mă minunez și eu! E loial ca-n filme! Dumnezeu mi l-a dat"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 18:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, i-a atacat pe Nicolae Dică, Mihai Stoica și Ionuț Luțu. (Detalii aici)

"Rednic a făcut glume proaste. Și când s-a luat de Dică și a spus că a bătut Steaua când avea antrenor, adică Nicolae Dică nu e antrenor, și când s-a luat de MM Stoica și a zis că e Luțu 2. Dar dacă ar fi să aleg între el și Luțu, îl aleg pe Luțu dintre o mie de «Rednici». MM o să-i răspundă el, că are proprietatea termenilor.

Eu, în 60 de ani, nu am văzut niciodată un om ca Luțu. Așa om de calitate nu am întâlnit, mă refer la loialitatea lui față de stăpân. Mă minunez și eu. Eu mă uitam la filme și vedeam acolo mari mafioți sau miniștri care aveau lângă ei o persoană loială și ziceam «Doamne, dacă aș avea și eu un asemenea om...». Și Dumnezeu mi l-a dat pe Luțu. E loial ca în filme", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali anunță că vinde un titular: "Suntem foarte aproape" » Ce jucător din Liga 1 ar putea veni la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Octombrie 2018, 10:14

rednic cu a gresit nimic fata de dica. nu a facut decit sa parafrazeze tot ce ai spus despre dica domnule becali. mai ieri dica spunea ca mama lui este deranjata la ce spui despre el. asa ca nu te mai da "ofelia" si asuma-ti. rednic nu vorbeste gratuit. ti-a tras-o elegant si cu "slugile" de pe linga tine care iti spun ca faci bine orice si cind te vad isi fac si cruci cu doua miini. ce dracu pentru banii cae ii iau pot deveni si atei la comanda. apoi nu uita ce s-a intimplat cu ceausescu. toate slugile l-au " omorit " la o adica. atit.

ill7ven
ill7ven  •  19 Octombrie 2018, 10:03

Ai zice ca sunt filme cu prosti, dar nu, e Romania anului 2018, in care bisnitarii-infractori sunt considerati model de urmat. LOL.

ucv1948
ucv1948  •  19 Octombrie 2018, 09:35

Bai Lutule , de la HagiLutu ai ajuns CateLutu :))) ... Cat de mult se poate apleca coloana vertrebala a unora, pt bani ... E si cazul lui Dica , pe post de marioneta ... Chiar Becali a zis ca decat un antrenor bun dar care sa nu-i asculte indicatiile , mai bine unul prost dar docil ... Fantastic !!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează