INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Tot mai multe probleme pentru Arda Turan! Suspectat pentru că ar fi încercat să dea o lovitură de stat împreună cu un fost coleg de-ai lui Hagi

Emre Belözoğlu și Arda Turan // FOTO: Guliver/GettyImages
Emre Belözoğlu și Arda Turan // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 19:42

Mijlocașul Arda Turan, 31 de ani, împrumutat de Barcelona la
Bașakșehi, are tot mai mari probleme în Trucia.

Scandalul nocturn din Istanbul, din cauza căruia Arda Turan riscă 12 ani și jumătate de închisoare, după ce l-a lovit cu pumnul pe popularul cântăreț turc Berkay, căruia i-a provocat 15 fracturi la față, și a fost inculpat pentru hărțuire sexuală, vătămare corporală gravă și port ilegal de armă, (Detalii AICI )pare să fie nimic pe lângă ce-l așteaptă acum, anunță Hürriyet. 

Împreună cu alți 3 fotbaliști

Cotidianul turc dezvăluie că mijlocașul în vârstă de 31 de ani, împrumutat de Bașakșehir de la Barcelona până în 2020, ar fi fost implicat în tentativa de lovitură de stat din 2016. Încercând, alături de Emre Belözoğlu (Bașakșehir), Okan Buruk și Bülent Korkmaz (ambii ex-Galatasaray), să-l ajute pe Fethullah Gülen să răstoarne regimul Erdoğan.  Hagi a fost coleg cu toți.

Ce a făcut Erdoğan pentru Arda

Totuși, presa turcă a susținut multă vreme că Arda s-ar afla în relații foarte apropiate cu Recep Tayyip Erdoğan. Președintele a fost pe 11 martie la nunta jucătorului cu Aslıhan Doğan. Și tot Erdoğan, care susține din umbră Bașakșehir, l-ar fi adus pe Arda la clubul din Istanbul. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
hristac
hristac  •  19 Octombrie 2018, 07:59

baietii rebeli din istanbul.... mai traim si-om vedea. arda are probleme la toate nivelurile,dar bulau nu cred ca va executa..

vicol_vali
vicol_vali  •  19 Octombrie 2018, 06:20

Ca pe 10 august. Ăia recalcitranți care au vrut lovitură de stat , antrenați în munți erau de-a lui Dragnea. Ne-am cam săturat de ciuma roșie. Jos PSD!!!

1938584056379045
Stere Nurciu  •  18 Octombrie 2018, 20:42
Postat de vnelu02 pe 18 Octombrie 2018, 20:32

Băi, nea 1/2 ! Ce-are Hagi cu ce s-a întâmplat acolo ? Apoi, *** agramat, cum vine asta în limba română : "un fost coleg de-ai lui Hagi" ? Unde mama naibii v-aţi găsit toţi *** de v-aţi cocoloşit la îmbălsămat peşte *** ?!

Probabil esti tinerel...Emre Belözoğlu (Bașakșehir), Okan Buruk și Bülent Korkmaz (ambii ex-Galatasaray).Okan Buruk a jucat cu Hagi la Galatasaray.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează