FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi, emisiune specială la BBC: "Dumnezeule, ce talent! Are stilul lui Antonio Cassano sau Paul Gascoigne"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 20:10

Ianis Hagi (19 ani) a captat atenția întregii lumi a fotbalului. Britanicii de la BBC i-au dedicat o secțiune specială. 

Televiziunea britanică dedică în fiecare săptămână descoperirii unui tânăr fotbalist. De data asta a venit rândul căpitanului de la Viitorul. Steve Crossman, analist sportiv pentru BBC, a avut cuvinte extraordinare la adresa lui Ianis.

"E un talent nativ, genul lui Antonio Cassano sau Paul Gascoigne. Sunt din ce în ce mai puțini astfel de fotbaliști în lume. A avut un periplu la Fiorentina, care din păcate nu a funcționat. Probabil a fost prea devreme.

Dar Dumnezeule, copilul ăsta e incredibil de talentat! Lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, execută cornerele din ambele părți. A reușit chiar să înscrie de la colțul terenului de câteva ori.

În week-end a marcat un gol fabulos din lovitură liberă pentru naționala U21 a României. La un moment dat va trebui să părăsească echipa tatălui său. Este un fotbalist de urmărit", a declarat Crossman

Vezi și: Ianis Hagi, vedetă în As! Spaniolii îl laudă pe fiul "Regelui": "E noua perlă a fotblaului românesc"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2018, 09:47

trebuie sa se perfectioneze in adunatul lantisoarelor ,sa fie macar ca tatal lui............

ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Octombrie 2018, 09:23

1. Englezii nu sunt avizi de superlative ca francezii. 2. La BBC nu se fac angajări pe pile, ci pe valoare. 3. Când un post echilibrat ca BBC laudă un fotbalist din România înseamnă că au văzut ceva la el ! 4. Spre deosebire de hateri, englezii se mai şi pricep la fotbal...5. Nici Brâncuşi nu a avut succes într-o ţară de hateri (frustraţi şi necunoscători) !

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  19 Octombrie 2018, 08:20

Da ca si tanar este de perspectiva dar cu talentul te nasti - Ianis a avut toate conditiile pentru a exersa loviturile si cu stangul si cu dreptul - deocamdata tanarul sta bine la capitolul executii si fiind tanar are suficient timp pentru a lucra la ce ii lipseste pentru a devenii un jucator complet - ii doresc sa lucreze f mult la conditia fizica , fizic trebuie sa fie ”robot ” pe teren marii jucatorii au crescut pentru ca nu au avut parte de accidentari grave - viteza consider ca ii lipseste lui Hagi junior - cu siguranta cei care se ocupa de Ianis stiu ce au de facut si ii dorim mult succes ....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează