INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Cutremur la națională! 7 jucători au fugit din cantonament și au petrecut în oraș » Selecționerul și-a dat demisia!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 13:14

Șapte internaționali slovaci, în frunte cu Škriniar, fundașul lui Inter, au evadat din cantonament după eșecul cu Cehia din Liga Națiunilor. Selecționerul Kozak a aflat în timp ce revedea derbyul pe video: ”A fost ca o palmă grea peste față”

Slovacia e aproape retrogradată din Liga B a Națiunilor după eșecul de acasă cu Cehia (1-2) și a rămas fără selecționer. Jan Kozak a dezvăluit însă abia după amicalul contra Suediei (1-1) motivul demisiei. Un act grav de indisciplină în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Șapte jucători, Škriniar, Dúbravka, Lobotka, Weiss, Šulla, Šatka și Gyomber, ultimii trei rezerve nefolosite în derbyul de la Trnava, au fugit din cantonament, petrecând în oraș până spre dimineață. Antrenorul a aflat, dar a doua zi n-a anunțat federația decât că renunță la post.

"Sunt ca niște fii pentru președinte"

"În aceeași seară am revăzut meciul, de două ori, și apoi am descoperit absența lor. Acest episod mi-a făcut foarte rău, e ca și cum aș fi primit o palmă grea peste față. Puteam să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic, dar nu este stilul meu. Sau să-i expediez urgent acasă pe cei 7, numai că nu am vrut să prejudiciez viitorul Slovaciei renunțând la fotbaliști de calibrul lui Dúbravka, Škriniar, Lobotka și Weiss. Nu i-am zis președintelui de aventura lor, pentru că ei sunt ca niște copii pentru el și i-aș fi creat încă o neplăcere", a explicat Kozak.

Le-a tăiat primele

Jan Kovacic, șeful forului slovac, a anunțat că jucătorii vinovați nu vor mai primi nicio indemnizație dacă vor mai fi chemați la acțiunile viitoare ale reprezentativei de către Stefan Tarkovici, secundul lui Kozak și actualul interimar.

Puțin probabil, slovacii având zero puncte și de jucat cu Ucraina, acasă, și Cehia, în deplasare

Citește și:  Povestea cutremurătoare a unui fotbalist: "Am furat și am cerșit de foame"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează