FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

CSU CRAIOVA - FCSB // Mesaj tranșant dat de Nicolae Dică: "Joacă Steaua și Universitatea Craiova! Asta o demonstrează"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 12:57

CSU Craiova și FCSB vor juca duminică, de la ora 21:00, în derby-ul a 12-a din Liga 1. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

La conferința de presă de dinaintea meciului, Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a lăudat echipa din Craiova și a spus că, în ciuda problemelor legate de identitatea echipelor, duminică vor juca Steaua și Universitatea Craiova.

"Joacă Steaua și Universitatea Craiova! Fanii o demonstrează, având în vedere că stadionul va fi plin. E bine să fie suporteri la meciuri, stadioane pline. Trebuie să ne bucure că stadionul va fi plin. 

Craiova este o echipă care își dorește să câștige campionatul. S-au făcut investiții, se lucrează foarte bine. E normal. Este un adversar puternic. 

Trebuie să-i blocăm pe adversari. De la mijloc în sus au jucători foarte buni, de națională. Am pregătit bine faza defensivă. Mitriță este un jucător foarte bune, de națională. Și Bancu e foarte bun, Koljici s-a integrat bine, iar Mateiu este un mijlocaș central cu calități", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Citește și: Silviu Lung anticipează un meci spectaculos, cu CSU Craiova favorită: ”Steaua e în pericol din cauza petrecerii!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
708652499491572
Victor Ciochina  •  21 Octombrie 2018, 11:05

Indiferent de istoria recentă a celor două cluburi, indiferent sub ce nume joacă (datorită intereselor meschine ale unora și altora),cele două cluburi au palmares impresionant, au adus glorie fotbalului românesc atât pe plan intern cât și internațional,au dat jucători de super clasă echipei naționale. Urmăresc de 50 de ani confruntările dintre ele și totdeauna au fost la cel mai înalt nivel. HAI CRAIOVA,HAI ȘTIINȚA!

lucghencea
lucghencea  •  21 Octombrie 2018, 03:22

Si daca ar juca in liga a 6-a echipa de fotbal a Cubului STEAUA este una si UNICII ANTRENORI de la STEAUA din Ghencea sunt OLD Nr7 Marius Lacatus si Stefan Iovan Campionii si Castigatorii CCE si Supercupa Europei si nu oile din tarcurile altora ca sa nu ne mai certam cu hotii de profesie pentru care si actele si ONOAREA unui club sportiv nu inseamna decat buzunarele doldora ale penalilor de profesie . SUS STEAUA , JOS cu F.C.Fcsb !

1198766430181192
Abigail Laslas  •  20 Octombrie 2018, 19:43
Postat de poison_5 pe 20 Octombrie 2018, 18:19

Corect, că doar nu e ghicitoare.. numai că suporterii gigisti sunt mai înceti la minte..

ca sunteti destepti voi aia, ordonantele, care cred ca Steaua e aia de la amatori care joaca cu pustii de liceu si iasa pe locul 2

Vezi toate comentariile (63)
Comentează