FOTBAL  »  Superliga  »  AFC HERMANNSTADT - ASTRA GIURGIU 0-2

Miriuță le transmite un mesaj clar jucătorilor după înfrângerea cu Astra + cum vrea să salveze echipa de la retrogradare: "Altfel va fi foarte greu"

FOTO: Ovidiu Boica
FOTO: Ovidiu Boica

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 18:06

Vasile Miriuță a debutat cu înfrângere pe banca celor de la AFC Hermannstadt. Nou-promovata a pierdut pe teren propriu cu Astra Giurgiu, 0-2, și rămâne penultima în clasament. 

Tehnicianul a trasat concluziile înfrângerii cu Astra și a dezvăluit planul pe care vrea să-l implementeze pentru a salva echipa de la retrogradare. 

"E un debut cu stângul, dar n-am ce să le reproșez juctătorilor. Am avut atitudine, am avut și ocazii. Păcat că am luat gol dintr-o greșeală individuală, până atunci scorul a fost echitabil. Așa a fost și la penalty și la golul 2. La Liga 1 e altceva față de Liga a 2-a, le-am spus asta jucătorilor. Echipele te pedepsesc când faci greșeli. 

Începutul e greu, indiferent de echipa cu care jucam. Sunt de câteva zile aici, dar trebuie să ne întărim la iarnă. Ne dorim să rămânem în Liga 1 și trebuie să întărim lotul, e diferență mare față de Liga a 2-a. Ar fi păcat să nu reușim să ținem echipa în primul eșalon, dar sunt sigur că dacă vom aduce câțiva jucători buni în iarnă vom reuși să facem asta. Altfel ne va fi foarte greu", a spus cel poreclit "Tati", la Look TV. 

Vezi AICI cronica partidei AFC Hermannstadt - Astra Giurgiu 0-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
aladin86
aladin86  •  20 Octombrie 2018, 22:17

Avem echipa, tati :)

dogred10
dogred10  •  20 Octombrie 2018, 19:03

Un ciobotariu sau Bergodi erau mai bune variante decat ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  20 Octombrie 2018, 18:35
Postat de vnelu02 pe 20 Octombrie 2018, 18:33

Ok. Aşteptăm să vedem ce va demonstra alternativa lui Pelici.

Eu nu am spus ca imi place Miriuta. Ci ca trebuia sa se ia o masura dupa 5 infrangeri consecutive.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează