INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid - Levante 1-2 // Julen Lopetegui i-a surprins pe toți la conferința de presă: "Ăsta este ultimul lucru la care mă gândesc"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 18:42

Real Madrid a pierdut din nou, scor 1-2, contra celor de la Levante, dar Julen Lopetegui (52 de ani) nu se gândește la plecare.

n acest moment demiterea este ultimul lucru la care mă gândesc. Vreau doar să ridic rapid moralul băieților, pentru că ne așteaptă un program infernal.

Eu mă simt mai motivat ca niciodată să continui. Jucătorii îmi demonstrează meci de meci că sunt alături de mine, dau totul pe teren. Mai devreme sau mai târziu vom depăși această pasă proastă. Toată lumea avea capul plecat în vestiar, dar dorința victoriei e acum mai mare ca niciodată", a declarat Lopetegui la finalul eșecului cu Levante. 

Real Madrid va juca marți contra lui Plzen, în Liga Campionilor, iar duminică are programat primul episod al El Clasico din acest sezon, cu Barcelona.  

Florentino Perez, conducătorul madrilenilor, ar fi deja în căutarea unui înlocuitor. Vezi AICI cine are cele mai mari șanse să preia campioana Europei. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  20 Octombrie 2018, 21:43

Deci fanii Realului s-au liniștit. "Mai devreme sau MAI TARZIU" echipa o sa-si revina. Mai degrabă mai tarziu, cred eu, ca vine meciul cu Barcelona si nu prea ii vad bine.

mosvasile
mosvasile  •  20 Octombrie 2018, 20:15

Dupa schimbarile care le face,asta e "Miriuta"al lor!In loc sa-l schimbe pe Lucas Vasquez, l-a schimbat pe Odriozola!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Octombrie 2018, 20:10

Real este in pericol sa nu treaca de grupele UCL !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează