INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. UNITED 2-2

Jose Mourinho și Maurizio Sarri, discuție între patru ochi după Chelsea - United 2-2: "Nu trebuia să reacționez așa"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 21:19

La finalul partidei dintre Chelsea și Manchester United, scor 2-2, Jose Mourinho a fost implicat într-un conflict cu unul dintre asistenții lui Maurizio Sarri, Marco Ianni.

Portughezul a revenit mult mai calm la conferința de presă de la final, unde și-a cerut scuze pentru ieșirea avută. "O persoană din staff-ul lor a avut un comportament lipsit de respect la adresa mea. Nu trebuia să reacționez așa. I-am cerut deja scuze lui Sarri și celor din jur", a declarat Mourinho.

Antrenorul lui Chelsea a comentat și el incidentul: "Nu am văzut ce s-a întâmplat acolo, dar am vorbit după meci cu Jose. Am înțeles că a fost vina noastră, nu trebuia să își ceară scuze. Am vorbit deja cu asistentul meu și am clarificat unele lucruri".

 Vezi și: GALERIE FOTO 4 goluri în Chelsea - Manchester United! » Imagini incredibile pe Stamford Bridge Jose Mourinho a sărit la bătaie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează