FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fotbalist de la FCSB nu se ascunde: "Unde voi juca? Știu doar ce-a zis patronul la TV!" :)

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Articol de , - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 00:01

Nedelcu a comentat amuzat situația prin care trece la FCSB: Dică a vrut să-l folosească fundaș central, dar Gigi a decis să fie utilizat doar mijlocaș.

Cu un singur fundaș central de meserie în lot, sârbul Bogdan Planici, Dică a vrut să impovizeze cu Nedelcu în apărare. S-a opus însă Becali. Finanțatorul l-a fixat pe teren pe Dragoș mijlocaș central, iar tehnicianul a ascultat imediat ordinul venit din lojă.

Cu 8 meciuri în actualul sezon, cinci ca mijlocaș central și 3 ca fundaș, Dragoș e nevoit să știe programul emisiunilor de analiză de la televiziunile de la noi pentru a fi la curent cu viața echipei. Atunci când patronul intră în direct la DigiSport sau la Pro X, jucătorii sunt atenți să afle planurile tehnico-tactice ale formației la partidele ce urmează, pentru că Becali nu se ferește să spună lucruri pe care antrenorul nu le-ar vrea știute.

Chiar dacă sună ciudat, dezvăluirea a fost făcută chiar de Dragoș, fotbalistul transferat pe 2 milioane de euro de la Viitorul: "Încă nu am aflat pe ce post voi juca la Craiova... Știu doar ce a spus patronul nostru la televizor. Unde-mi place să joc? Oriunde sunt introdus, voi da sută la sută". 

"Nici nu mă mai interesează cine joacă fundaș central, suntem prea buni ca să ajungă adversarii la fundașii noștri centrali! Să joace oricine, numai Nedelcu, nu!"
Gigi Becali, patron FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  21 Octombrie 2018, 09:10

Ati avut nevoie de doi "ziaristi", pentru a scrie mizeria asta?

poison_5
poison_5  •  21 Octombrie 2018, 07:27

Aceeași ciorbă reincalzita de Craiete si Ramurica.. unde joaca Nedelcu? Pai unde da randament mai bun! Aaa, stai, aici e vb de *** FC FCSB, deci joacă unde vrea Gigi. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hitman222
hitman222  •  21 Octombrie 2018, 07:24

Scoateti Steaua din articol nesimtitilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează