FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 2-3

VIITORUL - SEPSI 2-3 // EXCLUSIV Verdictul specialistului după decizia confuză a lui Colțescu: "Nu e penalty, dar e lovitură liberă"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 23:00

În minutul 34 al partidei Viitorul - Sepsi 2-3, Sebastian Colțescu a avut o fază dificilă de arbitraj.

Drăghici a solicitat o lovitură de la 11 metri la un duel cu De Nooijer, fundșul Viitorului. Arbitrul din Craiova nu a dat penalty. Mai mult, l-a avertizat cu "galben" pe jucătorul lui Sepsi pentru proteste.

"Mai degrabă nu e penalty, dar trebuia să fie fault pentru Sepsi! Lovitură liberă directă și cartonaș galben pentru oprirea unui atac promițător. Jucătorul Viitorului îi atinge piciorul drept, care este în afara suprafeței de pedeapsă! Clar lovitură liberă directă, nici vorbă de lovitură de la 11 metri", a comentat un arbitru pentru GSP.ro. "Dacă e pe linie, e penalty", spune un alt "fluieraș".

Vezi și:  VIITORUL - SEPSI 2-3 // VIDEO Deliciu la malul Mării » Sepsi s-a impus la Ovidiu după un meci extrem de spectaculos » Dramatism total în ultimele 10 minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  21 Octombrie 2018, 10:35

Bă colţescule, eşti defazat, Viitorul a câştigat o dată campionatul. Penalty clar !

calinescu_
calinescu_  •  21 Octombrie 2018, 09:29

HAGI -«hârsâz»" . ....!!!!! NU INTELEG DE CE TOTI ARBITRII II DAU LUI HAGI UN PLUS DE 5-20 % !!!!! EXPLICATIA AR FI DOAR UNA : PENTRU CA NU SUNT ARBITRI .....!!!!!!

valu4ever
valu4ever  •  21 Octombrie 2018, 09:03

un *** care a vrut sa se arunce de pe bloc este arbitru in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close