FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ZAGREB U19 - VIITORUL U19, AZI, 16:00

Vor revanșa! Puștii lui Hagi joacă azi returul cu Dinamo Zagreb din Youth League » Decizie importantă luată de Hagi

Foto: Sorin Danielciuc
Foto: Sorin Danielciuc

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2018 13:32

FC Viitorul joacă azi, de la ora 16.00, returul cu Dinamo Zagreb din prima rundă a UEFA Youth League. Partida începe la ora 16.00 și poate fi urmărită în direct pe pagina de facebook a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” și pe pagina de Facebook a televiziunii Dotto TV.

Prezentă pentru a doua oară în cea mai puternică întrecere europeană rezervată echipelor de club sub 19 ani, UEFA Youth League, FC Viitorul forțează calificarea în turul secund în fața croaților de la Dinamo Zagreb.

Meciul va avea loc pe stadionul Hitrec-Kacijan din capitala Croației, o arenă cu 5.000 de locuri pe care-și dispută partidele echipa secundă a clubului. Misiunea formației pregătite de Cristian Cămui se anunță extrem de dificilă, după ce a pierdut prima manșă, scor 0-1, disputată pe arena centrală din cadrul bazei sportive a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

În plus, așa cum anunțase încă din urmă cu două săptămâni, Gică Hagi nu a mai trimis întăriri de la echipa mare, deși ar fi avut drept de joc, conform regulamentului, internaționalii Tudor Băluță, Denis Drăguș, Radu Boboc și Alex Mățan.

Chiar și așa, constănțenii speră să răstoarne situația și să treacă în faza următoarea, în tentativa de a repeta performanța din urmă cu doi ani, când au ajuns până în optimile competiției.

„Croații sunt tehnici, masivi, dar nu au o echipă de speriat. Suntem mai buni, iar la Zagreb o să întoarcem rezultatul și o să ne calificăm”, a declarat căpitanul Marius Leca. 

Citește AICI cronica partidei tur, câștigată de Dinamo Zagreb cu 1-0!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează