FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic se fălește cu transferuri nemaivăzute în România, dar uită cele 3 mari RATEURI: "Ăsta e chiar piesă!" ;) » Fundașul "peste toți care au venit" s-a retras la 29 de ani!

FOTO: GSP
FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 07:58

După victoria cu Voluntari, 1-0, Mircea Rednic a oferit o nouă serie de declarații extrem de optimiste, de data asta cu privire la viitoarele transferuri ale echipei. 

"Voi aduce fotbaliști pe care i-am văzut jucând și care vor ajuta echipa. Vor fi mai buni decât s-au văzut până acum în Liga 1!", a promis Rednic luni seara. 

LA DOI BUNI VINE ȘI UNUL SLAB

În ultimul mandat de la Dinamo, cel din sezonul 2015-2016, "Puriul" s-a afirmat prin aducerea lui Paul Anton, Bicfalvi, Vojnovic, Palic, Mevlja și Gnohere. Toți au fost căpitani, toți au impresionat și pe lângă meciuri, goluri, assist-uri, au adus și 1,9 milioane de euro în conturile clubului.

Totuși, Rednic are la activ și câteva blufuri, cu trei jucători pe care i-a lăudat excesiv, așa cum procedează acum cu viitoarele transferuri. 

1. Leo Bartalsstovu: "Nu e pescar, e piesă!"

"Vă spun eu că nu e pescar! E un jucător cu mari calităţi, foarte bun, cu o educaţie foarte bună. Am văzut tot felul de comentarii despre el, dar vă spun eu că e fotbalist foarte bun, nu pescar! Ăsta chiar e piesă", spunea Rednic despre mijlocașul feroez care a jucat doar 6 meciuri în tricoul lui Dinamo, fără să impresioneze.

2. Antonio Ghomsi: "e peste toți cei care-au venit!"

În vara lui 2016, Rednic l-a adus pe fundașul stânga camerunez Antonio Ghomsi, căruia i-a făcut o descriere extrem de promițătoare la venire: "Ghomsi a făcut un test fizic, 97 la sută a fost rezultatul, peste toți cei care-au venit. Deci fizic este foarte pregătit. Face foarte bine faza defensivă, se descurcă bine și în atac. Aduce echilibru, o să fie un transfer bun". După 5 meciuri în alb-roșu, Ghomsi a plecat de la echipă și s-a retras din fotbal la 29 de ani!

3. Romario Kortzorg: "Are calitate, va deveni om de bază!"

"Tot în acel sezon, Rednic a insistat pentru transferul olandezului Romario Kortzorg, care mai evoluase în România la Târgu Mureș. Antrenorul a fost de-a dreptul fascinat de mijlcașul care până la urmă a dezamăgit și a plecat după doar câteva luni, perioadă în care a bifat un gol în 9 meciuri: "El a sosit accidentat când a semnat cu Dinamo, dar suntem mulţumiţi de ceea ce arată. Va deveni în scurt timp jucător de bază al echipei, are calitate". 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  07 Noiembrie 2018, 05:31

Intre a face sau a nu face transferurile anuntate este clar ca prima varianta prevaleaza net. Mentinerea integrala a lotului actual nu prezinta nicio garantie de schimbare in bine a lucrurilor in viitor. Problema este cand se fac aceste transferuri si cand exchipa va putea arata altfel. Doar viitorul ne va arata daca Rednic a fost sau nu providential.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  07 Noiembrie 2018, 01:40
Postat de zecs93 pe 06 Noiembrie 2018, 15:49

Bartalstovvu nu e pescar, tu esti pescar, povesteste-ne de captura aia in dunare cu pestii aia in forma de 2-1 de la calarasi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

respect Csiki!

zecs93
zecs93  •  06 Noiembrie 2018, 15:49
Postat de kwd2015 pe 06 Noiembrie 2018, 09:14

Apolonia, rednic e un antrenor slabbbbb. Iar umorul lui fin, nu e niciun umor. Probabil ca la vremea aia s a scris ca aduce rednic nu stiu ce pescar de prin faroe. Iar rednic a raspuns ca nu e pescar. Care ti o fi logica? Iar rednic e vai steaua lui de antrenor. Ca toti ai nostri.

Bartalstovvu nu e pescar, tu esti pescar, povesteste-ne de captura aia in dunare cu pestii aia in forma de 2-1 de la calarasi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează