FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO Marica s-a luat de Negoiță: ”Până acum m-am ferit să vorbesc de Dinamo, dar chiar aș fi vrut să-l întreb personal”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 12:35

Ciprian Marica (33 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan în emisiunea GSP LIVE și a vorbit despre situația de la Dinamo, criticând managementul lui Ionuț Negoiță.

”M-am ferit să vorbesc foarte mult de Dinamo pentru că oamenii m-au criticat și au crezut că am ceva cu Dinamo. Doamne ferește! Acolo am crescut și m-am format ca junior, dar am fost realist. Când am spus că nu cred în New Dinamo, mi-am asumat. Lumea m-a apostrofat și a spus că am eu ceva cu Dinamo. Eu cred că Dinamo are aspirații mai mari decât un New Dinamo cu copii și juniori și salarii de 3000 de euro.

Când vii la Dinamo trebuie să-ți asumi. Trebuie să știi că e nevoie de performanță. Oamenii s-au săturat de povești. E o strategie ne neînțeles la Dinamo. S-a plecat pe o idee cu jucători tineri, cu salarii de un anumit nivel. Apoi au venit și jucători cu experiență, cu salarii mai mari. După părerea mea e o enigmă ceea ce se întâmplă la Dinamo. N-am înțeles care a fost strategia domnului Negoiță. Își dorește să facă performanță? Își dorește să crească tineri? Își dorește să facă bani? Chiar aș fi vrut să-l întreb personal care a fost strategia. E un haos total și acest lucru se vede”, a declarat Marica la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO FABULOS! Marica a dezvăluit în direct ritualul de inițiere din vestiarul lui Dinamo: ”Mi-e și rușine să vă povestesc” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
kwd2015
kwd2015  •  06 Noiembrie 2018, 21:04
Postat de zizu pe 06 Noiembrie 2018, 20:07

Veziți de opincile tale!

Vezi tie= vezi-ti! Mai zizi, incepi sa semeni cu gymd.

zizu
zizu  •  06 Noiembrie 2018, 20:07
Postat de kwd2015 pe 06 Noiembrie 2018, 19:36

zizi stim! tu esti desteapta: și umbli încălțat și în secolul ăsta încălțat cu ele

Veziți de opincile tale!

kwd2015
kwd2015  •  06 Noiembrie 2018, 19:36
Postat de zizu pe 06 Noiembrie 2018, 19:05

Scrie bă corect românește înainte de o lua pe arătură co LOL! Fiu tu oricum e mai matur ca tine,că dacă erai un părinte deștept și responsabil, nu stăteai pe net să ți debitezi inepțiile!

zizi stim! tu esti desteapta: și umbli încălțat și în secolul ăsta încălțat cu ele

Vezi toate comentariile (27)
Comentează