SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Roger Federer, avocatul Serenei Williams: "L-ați văzut pe McGregor aruncând cu obiecte în ring, iar fotbaliștii înjură și scuipă pe teren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 17:02

Elvețianul Roger Federer (37 de ani, 3 ATP) a vorbit despre evenimentele care au avut-o pe Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) în prim-plan în 2018: costumul controversat de la Roland Garros și conflictul cu arbitrul Carlos Ramos din finala US Open. 

"Serena a exagerat într-un anumit punct. Cred că a dus lucrurile prea departe la US Open, trebuia să se oprească. 

Totuși, derapaje mult mai grave sunt la ordinea zilei în alte sporturi. L-ați văzut pe tipul ăla din UFC (n.r. Conor McGregor) aruncând cu diverse obiecte în ring, în fotbal se înjură, se scuipă. Eu sunt adeptul lucrurilor care atrag publicul către sport, al bunului simț", a precizat Federer. 

"Lăsați femeile în pace!"

Federer i-a luat apărarea Serenei în conflictul cu oficialii de la Roland Garros. Mai marii de la Paris au modificat regulamentul privind echipamentul după ce americanca a purtat la ediția precedentă un costum inedit.

gettyimages 966107956

"Nu am înțeles ce a fost în nereguă cu acel costum. Serena poate a îmbrăcat și lucruri mai nebunești în trecut. Și noi am purtat lucruri ciudate. Când Tommy Haas a purtat prima dată un tricou fără mâneci la US Open, toată lumea s-a isterizat.

Pentru mine e lipsită de sens decizia oficialilor. Sunt de partea femeilor! Lăsați-le în pace. Nu e ca și cum ar purta aripi pe teren", a declarat Federer pentru The Times.

Vezi și: Asasinarea lui Jamal Khashoggi l-a pus pe gânduri pe Roger Federer » Decizia luată de elvețian + Djokovic și Nadal ezită

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Noiembrie 2018, 09:49

Esti un mare domn si chiar ai un bun simt pe care foarte putini sportivi il au.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează