SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill dezvăluie un moment emoționant trăit alături de Simona Halep: "Ne-au dat lacrimile amândurora"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 20:29

Simona Halep (1 WTA) și australianul Darren Cahill au oferit un interviu pentru WTA Insider. Cei doi au analizat cel mai bun an din cariera româncei.

"A fost greu să revedem împreună finala de la Roland Garros. Au fost niște emoții imense. Când a ajuns la acea «scurtă» care i-a oferit avantaj de două breakuri în decisiv, ne-au dat lacrimile amândurora. E foarte frustrant să fii spectator. Te simți neputincios.

Când m-am uitat din nou cu ea la meci, am putut să discutăm despre ce gândea și ce simțea în acele momente. Am analizat tot meciul. Sloane a jucat fantastic în primul set. Simona a făcut apoi a făcut niște schimbări, a venit la fileu, a presat-o pe americancă și nu i-a mai dat timp să se așeze. A lovit mai adânc și apoi finala a devenit o bătălie fizică. Șansele Simonei cresc considerabil când se ajunge în acest punct", declarat Cahill.

Vezi și: Simona Halep, cea mai bună la retur în 2018 » Surpriză în clasamentul așilor serviți: jucătoarea care are cu 99 mai mulți decât locul secund!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează