FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA

ULTIMA ORĂ Ianis titular la debut? » Un om de bază din atac s-a accidentat și are șanse mici să joace cu Lituania

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 12:58

Alexandru Mitriță (23 de ani) a suferit o accidentare la antrenamentul de astăzi și poate rata partidele cu Lituania și Muntenegru din Liga Națiunilor. 

  • România - Lituania este sâmbătă, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Golgeterul celor de la CS U Craiova a alunecat pe gazon și s-a accidentat la genunchiul stâng, părăsind antrenamentul cu 10 minute mai devreme. În cel mai scurt timp urmează să efectueze investigații, dar șansele de a evolua împotriva  Lituaniei sunt mici. 

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre situația accidentărilor din lot. 

"Băieții l-au primit foarte bine pe Ianis. La fel și pe Pașcanu. L-am văzut foarte bine pe Ianis.

Nu am schimbat foarte mult de la meci la meci, doar 3-4 jucători, și totul din cauza accidentărilor și a suspendărilor.

Aşteptăm să vedem acum care e starea lui Mitriță. Doctorul deja îl vede şi depinde de evoluţia lui, de durerile pe care le are. Spunea că îl doare destul de tare acum", a declarat Contra la conferința de presă.

Alexandru Mitriță a evoluat în 3 dintre cele 4 partide ale României din actuala ediție a Ligii Națiunilor, fără a marca vreun gol. 

În absența mijlocașului craiovean, Ianis Hagi ar putea fi titular la debutul în "naționala" mare. Fiul "Regelui" lovește mingea cu ambele picioare și poate juca în stânga, în linia de 3 din spatele vârfului. Contra îl mai are însă acolo și pe Alex Maxim. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
112375733101618
Georgeta Vernescu  •  16 Noiembrie 2018, 23:27

E clar va executa penalty-urile, va fi capitan si ne va acri multi ani de acum incolo.

whiteredarad
whiteredarad  •  16 Noiembrie 2018, 16:47

Meci pus la o ora imposibila, la care multi nu se vor duce din cauza asta. Cit despre Ianis , e baiat bun, e fotbalist bun, poate juca , in spatele varfului, cu succes. Ar fi nevoie de o echipa ofensiva, pentru aparare ramanand 2 stoperi si un inchizator.Fundasii de margien trebuie sa fie mobili ( pobabil Manea si Bancu, la inchidere Anton si Marin, Tucudean , varf , in spatele lui Chipciu, Stanciu si probabil Hagi II. Mult succes, dar nu va fi simplu

mosvasile
mosvasile  •  16 Noiembrie 2018, 16:37

Cine dracu'se duce la ora aia la meci,sa inghete in tribuna?Numai hastagistii ies noaptea, ca lotrii de drumul mare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează