INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  EXCLUDERE

Președintele Ligii din Spania cere excluderi din Liga Campionilor: "Aceste două cluburi au trișat"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 23:01

Javier Tebas, președintele Ligii din Spania, dorește excluderea celor de la Manchester City și PSG din Liga Campionilor.

"Am mai spus și acum doi ani că PSG și Manchester City au trișat. Pentru mine, dezvăluirile de-acum nu sunt o surpriză. Este foarte important ca UEFA să ia atitudine în acest caz. Fotbalul mondial are de suferit din cauza acestor dezechilibre financiare.

Aceste cluburi trebuie să fie pedepsite. Excluderea pentru un sezon din Champions League ar fi un mesaj clar că regulile UEFA trebuie luate în serios. UEFA trebuie să le sancționeze", a declarat Tebas conform goal.com.

Dezvăluirile făcute de Der Spiegel și Media Part, parte din Football Leaks, au scos la iveală că City și PSG au încălcat mai multe reguli prevăzute de UEFA în cadrul fair play-ului financiar.

Vezi și: Pep Guardiola, acuzat de un fost mare internațional german pentru eșecul naționalei: "E vina lui! Ne-a păcălit pe toți"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  19 Noiembrie 2018, 23:41

sa faca CL doar cu echipele datornice vandute real si barca

rocky2
rocky2  •  19 Noiembrie 2018, 23:37

Echipele romanesti sunt deja excluse!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close