INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ Neymar a dat indicii privind următoarea lui destinație și l-a "săgetat" pe Messi!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 17:44

Zvonurile legate de plecarea lui Neymar Junior de la PSG se amplifică în fiecare zi. Cumpărat pentru 222 de milioane de euro de la Barcelona, brazilianul s-ar putea întoarce la formația catalană, cel puțin asta susține presa iberică.

Totuși, presa engleză vine cu o variantă-șoc, interpretând o declarație oferită de Neymar, în momentul în care acesta i-a trimis un mesaj video lui Benjamin Mendy, jucător la Manchester City.

"Premier League este o competiție uriașă. Una dintre cele mai grozave din lume. Nu știm ce va fi mâine, însă cred că orice jucător, pentru a fi considerat mare, trebuie să joace măcar o zi în Premier League", a spus Neymar. Declarația poate fi intrepretată și ca o ofensă la adresa lui Leo Messi, care n-a plecat niciodată din Spania. 

Răspunsul a venit la o întrebare a lui Mendy pe canalul de Youtube al brazilianului, fotbalistul de la PSG cerându-i lui Neymar să răspundă în franceză dacă va juca în Premier League.

15 goluri a marcat Neymar în acest sezon în toate competițiile în 18 meciuri. A oferit și 7 pase decisive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează