SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE DIN FRANȚA

ROMÂNIA - OLANDA // "Ghiță-contra" » Tadici nu crede că putem obține aurul! Pe cine mizează fostul selecționer: "Au antrenor mai bun decât Ambros Martin"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 18:17

România s-a calificat cu 4 puncte în faza grupelor principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franța. Gheorghe Tadici apreciază evoluția elevelor lui Ambros Martin, dar nu crede că "tricolorele" sunt favorite la trofeu. 

  • România debutează în grupa principală duminică, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

"A contribuit o armată de antrenori până aici, până să le preia Ambros Martin. Oricum, are experiența marilor bătalii la nivel de club și poate transfera și aici. Doar că la națională e vorba de uzură.

Trebuie să ai habar cum să gestionezi o astfel de situație. Au sanșe, peste 90%, de a se califica in semifinale. De acolo, dacă gestionează partidele ca aseară, au posibilitatea unei medalii. El beneficiază la naționala României de o echipă cu multa experiență, dar și cu foame de medalie.

Rusia reusește prin Trefilov sa le aducă pe jucătoare la un nivel foarte ridicat. E cel mai bun antrenor din ultimii 35 de ani. Rusia e favorita la medalia de aur", a declarat Tadici pentru Prosport.

Gheorghe Tadici are în palmares o medalie de argint la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2005 . A fost învins în finală chiar de Rusia lui Trefilov.

2.80este cota Franței la câștigarea trofeului, urmată îndeaproape de Rusia, cu o cotă de 3. România are a treia șansă, cu o cotă de 5

Clasament GRUPA PRINCIPALĂ II

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte
1. România 2 60-47 4
2. Olanda  2 56-52 4
3. Ungaria 2 57-54 2
4. Germania 2 57-61 2
5. Spania 2 53-60 0
6. Norvegia 2 55-64 0

*primele două se califică în semifinale

Vezi și: 

Cifrele spun totul, România e în TOP la toate capitolele! 10 statistici IMPRESIONANTE după primele 3 meciuri de la Europeanul de handbal

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
145622869560102
Maxandries Maxandries  •  10 Decembrie 2018, 10:53

Si lauda asta prea excesiva a presei nu le-a prins prea bine asa de tare le-a laudat presa de spuneai ca au castigat trofeul e buna lauda dar nici prea excesiv pt.ca ti-o iei cap te crezi dinainte invingator !

portardelegenda
portardelegenda  •  09 Decembrie 2018, 11:05

E greșit a-l compara pe Radici cu Ambrush . Dincolo de rezultate și bani rămânem NOI OAMENII. Daca vrei sa evaluezi un antrenor nu-i evaluezi doar rezultatele ci și metodele. Iar atât timp cât metodele TRAUMATIZEAZA rezultatele nu mai au valoare. Ai priceput mai Ghiță?

crimson.veritas
crimson.veritas  •  09 Decembrie 2018, 02:50

Franta, Rusia, Romania si Norvegia ... sunt echipe foarte puternice la acest CE, si oricare pot lua aurul ... in functie de circumstante. Cred ca cele mai mari sanse le are totusi ... Franta, campioana mondiala in exercitiu si tara gazda. Norvegia poate oricand sa revina, si deobicei o face. Cel mai enervant ... dupa astfel de victorii ale Romaniei ... e ca nu se mai gandeste ... realist ... Romania a prins o zi excelenta cu Norvegia ... si in atac, dar mai ales in aparare, ca sa nu zic poarta ... iar norvegiencele s-au blocat ... oricarei echipe i se poate intampla ... sa se blocheze ... din pacate ... cand Romania prinde un astfel de meci ... si se blocheaza ... fie e decisiv, fie nu-si mai revine. Dupa analiza mea ... cam in toate sporturile romanii pierd de obicei ... ca nu au o strategie ... de competitie, ci doar de meci ... si nu stiu sa-si managerieze nici victorile si nici infrangerile ... si se vede usor si pe aceste forumuri ... cum se trece la la o extrema la alta ... la fel sunt si sportivii din pacate ...:))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează