FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cornel Dinu nu a mai rezistat! S-a ridicat de pe scaun și s-a luat de un jucător de la Dinamo: "Luaţi-i, bă, carnetul!"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 11:03

Cornel Dinu, fost fundaș și antrenor la Dinamo, s-a enervat din cauza greșelilor făcute de fundașii Mihai Popescu și Giorgos Katsikas la golul lui Păun în Dinamo - CFR Cluj 0-3.

Prezent în studio la TV Telekom Sport, Dinu a criticat modul în care s-a apărat Mihai Popescu, cu mâinile la spate, și s-a ridicat de pe scaun și a început să patineze. Vezi AICI VIDEO cu momentul!

"Golul lui Păun debutează cu o respingere total greşită a băiatului ăstuia (n.r. Katsikas), care nu are nimic în comun cu fotbalul. Apoi urmează pătrunderea şi uitaţi-vă la jucătorul de mare valoare şi de perspectivă Popescu. Nu pot să rabd şi să nu mă ridic de pe scaun. Să te duci ca la patinaj viteză... Luaţi-i, bă, carnetul! Săracul... Nu are nicio vină copilul. Nu poţi să te duci aşa.

Iar săracul ăsta prinde himere. Am ajuns să îi aducem pe Penedo din Panama şi pe Cooper...", a declarat Cornel Dinu.

Citește și:

Cornel Dinu, în formă maximă: "Băiatul ăsta nu mai are nimic cu fotbalul. Pe Becali l-aș ține numai în Biserică"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Decembrie 2018, 13:54

E usor de ...comentat!Daca ar fi cinstit-dar cand a fost el oare-Dinu ar fi vazut ca Popescu a jucat corect faza,inchizand unghiul si scotandu-l pe atacant pana la linia de fund!Golul a fost intamplator!Sa ne amintim cum Dinu avea ce avea si cu Adrian Cristea-cand juca la Dinamo si in general cu toti jucatorii mai "rasariti"!

mosvasile
mosvasile  •  07 Decembrie 2018, 13:45

Ia sa fi fost Dinu in locul lui Popescu!Simplu!L-ar fi cotonogit pe atacant!Numai ca...Alte timpuri,alte arbitraje!Dar Dinu,tot "specialist"a ramas!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează