FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT, SÂMBĂTĂ, 17:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

DINAMO - HERMANNSTADT // 3 absențe importante pentru Dinamo cu Hermannstadt: "Avem probleme de lot"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 10:27

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Hermannstadt, de sâmbătă, și a declarat că trei jucători importanți nu vor face parte din lot.

"Avem ceva probleme de lot. Penedo, Nistor și Corbu s-au accidentat din cauza terenurilor de joc și antrenament. Ne-am pregătit doar pe sintetic în ultimele zile. 

Ca joc și ca atitudine nu am ce să le reproșez jucătorilor. La Viitorul, cât am fost 11 la 11, a fost echilibrat meciul. Cu CFR, până la golul primit de 1-0 cu mare ușurință, am jucat bine. În a doua repriză am dominat. Singura problemă e că facem greșeli. Asta se întâmplă de când a început sezonul. Nu din cauza arbitrajelor nu am câștigat ultimele meciuri. Am pierdut pentru că am făcut greșeli. Dar cred că mai putem ajunge în play-off.

Uitându-mă la meciuri, nu pot spune că vreo echipă se detașează prin joc. Steaua pierde cu Sepsi, Botoșani bate Craiova și pierde cu Iași. Poate doar CFR este constantă.

Cu Hermannstadt va fi un meci dificil, contra unui antrenor care a fost aici, la Dinamo (n.r. Vasile Miriuță), și a plecat cum a plecat. Face o muncă extraordinară la Hermannstadt. Cu Dinamo nu s-a calificat în play-off după un meci care s-a disputat în condiții extraordinare (n.r. Astra - Dinamo 2-0). Echipa, după ce a preluat-o cel care a venit după el (n.r. Florin Bratu), a mers șnur.

Ne așteaptă un meci foarte greu, ținând cont de situația din clasament și pentru realizarea obiectivului pe care mi l-am propus. Dar nu e imposibil. Important e ca noi să câștigăm", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de azi.

  • Dinamo - FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Citește și:

Mircea Rednic, verdict clar în privința jucătorului care s-a prăbușit pe teren: "Eu am spus asta"

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
1952971428322908
Eu Pensionarul  •  07 Decembrie 2018, 13:30

daca ia 2-3 si de la astia,poate sa il bage pe Danciulescu ca tot s-a intors si n-are nici o treaba pe acolo

mosvasile
mosvasile  •  07 Decembrie 2018, 13:22

"Dar cred ca mai putem ajunge in play off"!I-aauzi!Poate in sezonul viitor!Deocamdata- cu "pedagogia"lui- l-a facut si pe Penedo sa se dea lovit!Cu toate ca meciul se joaca pe teren neutru-la Targu Mures-pronostic 1!Cota 1,15!Si iar o sa zica ca are jucatori slabi-sustinut de corul "specialistilor"!Dar Hagi-antrenorul echipei Viitorul,pentru cine nu stie-ce care i-a dat a nu stiu cata lectie de fotbal lui Dinamo-a declarat-in timpul mandatului lui Bratu-ca "Dinamo are un lot bun, spre foarte bun"!Dar ca joaca prost din cauza ca "vestiarul i-a fost bulversat"-de imixtiunea lui Becali-cu ofertarea lui Nistor!Ati auzit monsieur Rednic?

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2018, 13:11

Cum adica 3 absente importante?Pai ce lipsesc jucatori exponentiali care ar putea face diferenta intr-un meci cu sibienii?De fapt cine e important de la Dinamo?In afara lui Dinu(respect etern) nu vad pe nimeni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează