FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a răbufnit când a auzit de Tade: "M-ați omorât! Zici că e Messi" » Anunță noi transferuri: "Vin români din străinătate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 11:29

Anunțat ca jucător al lui Dinamo pe 13 noiembrie, Gregory Tade încă nu a debutat oficial la echipa alb-roșie.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația atacantului francez de 32 de ani și a spus că aceasta este la o clinică din Turcia, unde face mai multe investigații.

"M-ați omorât cu Tade. Zici că Messi! L-am trimis în Turcia să mai facă un examen medical. L-am căutat la inimă, dar trebuie să-l căutam mai jos, că e fotbalist", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt de sâmbătă, ora 17:00.

"Tade este în Turcia. Face mai multe controale amănunțite. Vrem să aflăm verdictul medicilor în privința accidentării de la genunchi. În funcție de perioada de recuperare, dacă va exista una, vom decide dacă vom continua cu el sau nu"Alexandru David, președintele lui Dinamo, la Pro X

"Vor veni jucători români"

Mircea Rednic a dat detalii și despre viitoarele transferuri, spunând că vrea să aducă și jucători români:

"Vor veni și jucători români. Au cerut să revină în țară și vor să lucreze cu mine. Joacă în străinătate și vor să revină în România. Sunt jucători pe care îi cunosc, care aici au jucat foarte bine. Vor să vină la Dinamo".

Citește și:

3 absențe importante pentru Dinamo cu Hermannstadt: "Avem probleme de lot"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  07 Decembrie 2018, 16:49
Postat de dinamo100 pe 07 Decembrie 2018, 15:25

Povesti de adormit copiii. Pentru salariile pe care le ofera Dinamo nu vin decat jucatori slabi sau aflati in criza de forma si care nu-si gasesc de lucru pe-afara. Nu exista jucator roman bun care sa vrea sa vina de afara ca sa joace la Dinamo pe bani putini!

Din contra, Dinamo chiar ofera salarii mari, am citit ca suntem pe locu 3 in top salarii si la ce joaca baietii astea chiar nu isi merita nici macar 20 de bani !!! unii ca gomelt care doar se antreneaza au 16.000 de euro !!!

zecs93
zecs93  •  07 Decembrie 2018, 16:39
Postat de zecs93 pe 07 Decembrie 2018, 16:36

***, Dinamo are bani, stai parcat, doar ca negoita e un zgarcit e alta mancare, dar daca si-ar pune in cap, crezi ca il opreste cineva sa dea 2,5 milioane ca ci0banu vostru mioritic, sau crezi ca banii doar la pipera exista ?? asa e cand esti copil la minte, vai de fundu vostru de parliti !!!

iar negoita prin david a zis ca vor face orice placere domnului Rednic, asa insemnd ca daca vrei sa te bati la titlu trb sa bagi mana in buzunar, stai flexat ca Dinamo ajunge in playout se va prinde si negoita ca nu mai merge joaca cu liberi de contract, dar cum ti-am mai zis, esti copil la minte si posibil si la ani, eu n-am cum sa fiu copil la 32 de ani ai mei :)

zecs93
zecs93  •  07 Decembrie 2018, 16:36
Postat de aress123 pe 07 Decembrie 2018, 15:23

Asta tot repeta prostia asta cu Puscas pe toate articolele. Tine mortis sa se faca de ras si nu mai stie cum.....Asta se intampla daca lasi copiii la butoane...

***, Dinamo are bani, stai parcat, doar ca negoita e un zgarcit e alta mancare, dar daca si-ar pune in cap, crezi ca il opreste cineva sa dea 2,5 milioane ca ci0banu vostru mioritic, sau crezi ca banii doar la pipera exista ?? asa e cand esti copil la minte, vai de fundu vostru de parliti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează