INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO Imagini incredibile cu starurile lui Arsenal: Ozil, Lacazette și Aubameyang, inconștienți după ce au inhalat oxid de azot din baloane!

Foto: The Sun +4   FOTO
Foto: The Sun

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 11:56

Câțiva fotbaliști de la Arsenal au fost filmați în timp ce inhalau un gaz cu efect halucinogen la o petrecere ce a avut loc în luna august a acestui an.

Imaginile obținute de The Sun arată cum Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil și Pierre-Emerick Aubameyang sunt în centrul evenimentelor, inhalând oxid de azot din baloane! Gazul poate cauza probleme de coordonare în cel mai bun caz, dar se poate ajunge până la infarct sau deces.

La petrecerea care a avut loc în Londra au fost peste 10 jucători și 70 de femei, chiar înainte de începerea sezonului. Totul a costat aproximativ 33.000 de euro.

"Vom avea o discuție cu jucătorii și le vom aminti ce responsabilități au la acest club", a spus un purtător de cuvând al lui Arsenal.

Ozil, 30 de ani, e filmat în timp ce își dă ochii peste cap și cade aproape inconștient pe spate, după ce trage din balon.

Lacazette, 27 de ani, pare complet deconectat de la mediul înconjurător. Aubameyang, 29 de ani, actualul golgeter din Premier League, și Kolasinac, 25 de ani, sunt și ei în situații asemănătoare. Guendouzi, 19 ani, pare să-și piardă cunoștința după ce e îndemnat să inhaleze oxidul de azot și se întinde pe canapea în râsetele colegilor.

Mkhitaryan, 29 de ani, și Mustafi, 26 de ani, apar și ei în imagini, dar nu inhalează gazul din baloane.

În meciul din weekend-ul care a urmat petrecerii, Arsenal a pierdut acasă cu City, 0-2. Apoi a venit un 2-3 la Chelsea. Acum "tunarii" sunt pe 5, cu 20 de meciuri fără înfrângere.

Tot The Sun a dezvăluit în trecut episoade asemănătoare cu Kyle Walker (2013), Raheem Sterling (2015, de două ori), Jack Grealish și Gabriel Agbonlahor (ambii în 2016).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
hmmmm
hmmmm  •  07 Decembrie 2018, 16:47

Si pe urma cand mor pe teren ii plange lumea! Sunt niste *** platiti regeste, din punctul meu de vedere complet nejustificat. Oricum, in ciuda salariilor nesimtite (vorba lui borcanel), majoritatea ajung sa cerseasca pentru sunt prea prosti sa-si dea seama ca la un moment dat nu vor mai avea aceste venituri si nu sunt in stare sa economiseasca ceva, nu mai vorbim de o afacere care sa le aduca venituri. Nesimtiti si *** care se mai si afiseaza cu astfel de scene penibile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sl0wcheetah
sl0wcheetah  •  07 Decembrie 2018, 13:55

Cat timp la antrenamente si in timpul meciurile sunt brici care e problema?

861553623922104
Gigel Borcanel  •  07 Decembrie 2018, 12:17

Ăsta e rezultatul salariilor mai mult decât nesimţite la care s-a ajuns în fotbal, mai ales în campionatele puternice. Nişte retardaţi, care cred că nu au nici măcar cei doi neuroni funcţionali de care spunea colegul de mai jos, iau o căruţă de bani şi ajung să îşi piardă complet simţul realităţii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează